WITH COMPLETE SOLUTIONS

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

ACHE FACHE BOG Management QUESTIONS

WITH COMPLETE SOLUTIONS

Question 1: According to the ACHE’s Code of Ethics, one way

that healthcare executives can avoid or minimize the negative

implications of conflict of interest is to:

CORRECT ANSWER : Make the conflict known to those in

superior positions.

Question 2: The principles of quality improvement require that

healthcare executives change their management philosophy

from:

CORRECT ANSWER : Finding fault with employees to finding

problems in processes.

Question 3: What type of problem arises when a healthcare

executive knowingly allows the organization to continue double billing?

CORRECT ANSWER : An actual conflict of interest, even

absent a direct economic benefit to the healthcare executive.

Question 4: Which of the following is a unit of measure

commonly used to determine physicians’ clinical productivity?

  • | Page

CORRECT ANSWER : RVU

Question 5: Which of the following third-party reimbursement

methods provides the largest financial incentive for the provider to reduce cost?

CORRECT ANSWER : Prospective payment

Question 6: Statements of earnings, financial positions, changes

in financial position and retained earnings are required to be

submitted yearly by all:

CORRECT ANSWER : Publicly owned healthcare

organizations.

Question 181: In a healthcare organization, who has ultimate

fiduciary responsibility?

CORRECT ANSWER : Board of directors

Question 182: Medicare DRG payment is highly dependent

upon a hospital’s case mix index. This index represents the

average relative weight for all Medicare patients treated in a:

CORRECT ANSWER : Specific period

  • | Page

Question 183: If a CEO wanted to look at a “snapshot” of the

financial condition of the healthcare organization, he/she would review which of the following?

CORRECT ANSWER: Balance Sheet

Question 184: Where should charity care be shown in a

healthcare organization’s financial statement?

CORRECT ANSWER : In the notes to the financial statements

Question 185: Which of the following is the best way to assign

costs in responsibility management?

CORRECT ANSWER : Assign costs to the department manager

who is responsible for making decisions about those costs

Question 186: You are planning to conduct an assessment of the

utilization patterns in your organization’s emergency department over the past three years. Which of the following techniques would be most appropriate?

CORRECT ANSWER : Trend Analysis

  • | Page

Question 187: A manager who seeks input from others prior to

making a decision is engaging in which leadership style?

CORRECT ANSWER : Participative

Question 188: When a specialist within the organization

provides a directive or states an opinion, there is recognition of that individual as an expert in the field. This is an example of what type of authority?

CORRECT ANSWER : Functional

Question 189: Which of the following is not an example of

marketing function?

CORRECT ANSWER : Reviewing organizational costs.

Question 190: The arrival of women for obstetrical deliveries or

patient flow in an emergency department can best be analyzed through the use of which technique?

CORRECT ANSWER : Stochastic Modeling

Question 191: One approach for measuring technical quality of

clinical support services is:

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

ACHE FACHE BOG Management QUESTIONS WITH COMPLETE SOLUTIONS Question 1: According to the ACHE’s Code of Ethics, one way that healthcare executives can avoid or minimize the negative implications ...

Get this document $30.00