WILKES NSG 526 EXAM 3

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

WILKES NSG 526 EXAM 3 /

VERIFIED QUESTIONS &

CORRECT ANSWER S / NEWEST

Question 1: Norms

CORRECT ANSWER : are considered the "right"

patterns of behavior for a society

Question 2: Event interpretation

CORRECT ANSWER : should be included for problem-

solving therapy for a child with conduct disorder.

Question 3: Family therapy

CORRECT ANSWER : can promote the greatest change

in an adolescent's behavior.

Question 4: The Developmental Theoretical approach

CORRECT ANSWER : describes a family's progression

through the lifecycle.

  • | Page

Question 5: Establishing a therapeutic alliance

CORRECT ANSWER : is important because acceptance

and trust convey a feeling of security in an adolescent.

Question 6: Most children will adopt the same world view

CORRECT ANSWER : as their parents (ex. If a child

was brought up by parents who thought the world was hostile they would most likely adopt this view as they grow older.

Question 7: Bibliotherapy

CORRECT ANSWER : uses books and a librarian as

resources.

Question 8: When conducting a counseling session for a

group of at risk adolescents on drug use

CORRECT ANSWER : it is important to have their

peers involved in teaching some problem-solving skills.

Question 9: Play therapy is important

  • | Page

CORRECT ANSWER : because it allows the child to

play out their fears and frustrations.

Question 10: Therapeutic drawing is a helpful technique

CORRECT ANSWER : is a child feels self-blame

regarding their parent's divorce.

Question 11: Objective observations

CORRECT ANSWER : help the most in evaluating

outcomes of child therapy.

Question 12: Schizoid personality disorder

CORRECT ANSWER : Individual psychotherapy is the

appropriate modality to use with this disorder.

Question 13: The best response by the PMHNP when

speaking with a client with BPD who has been in counseling for management of self-harm behaviors who now wants to cut themselves is

  • | Page

CORRECT ANSWER : to assist the client to identify an

appropriate coping strategy.

Question 14: Understand that if a client with BPD who

was making progress but recently had an anxiety producing situation arise and now cut herself is that even though this behavior is dysfunctional,

CORRECT ANSWER : it is mostly the patient's best

effort to cope.

Question 15: Self-mutilation is mainly due to

CORRECT ANSWER : fear of abandonment or the

increase of independence

Question 16: BPD is often characterized by

CORRECT ANSWER : an inability to tolerate perceived

rejection.

Question 17: Patients will respond better to limit setting if

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

WILKES NSG 526 EXAM 3 / VERIFIED QUESTIONS & CORRECT ANSWER S / NEWEST Question 1: Norms CORRECT ANSWER : are considered the "right" patterns of behavior for a society Question 2: Event interpretat...

Get this document $30.00