WELLCARE ACT MASTERY EXAM

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

WELLCARE ACT MASTERY EXAM

QUESTIONS AND ANSWER S

(LATEST) VERIFIED SOLUTIONS

Question 1: Wellcare launched new tiered provider plans

in ______ and _____. (Select two options.)

CORRECT ANSWER: Arizona, Oregon

Question 2: For 2025, Wellcare will be offering plans to

more than 51 million beneficiaries, which accounts for 77% of all eligible Medicare beneficiaries in our ___ states

CORRECT ANSWER: 32

Question 3: Wellcare's _____ plan is designed for Low-

Income Subsidy (LIS) members

CORRECT ANSWER: Wellcare Classic

Question 4: Which Prescription Drug Plan (PDP) is best

for a dual-eligible chooser?

CORRECT ANSWER: Classic PDP

  • | Page

Question 5: CustomPoint® sales material order dates will

be posted on Wellcare.com

CORRECT ANSWER: False

Question 6: All Traditional Medicare Advantage

Prescription Drug (MAPD) plans will offer $0 copay for most Part D preventive vaccines regardless of network pharmacy used by members.

CORRECT ANSWER: True

Question 7: Wellcare Mutual of Omaha co-branded plans

are offered in _____ states.

CORRECT ANSWER: 5

Question 8: Wellcare is the official Medicare provider

partner of The American Legion to serve Veterans in 24 states.

CORRECT ANSWER: True

  • | Page

Question 9: Starting in 2025, a member may move

through THREE benefit stages during the plan year.Which benefit stage will no longer exist?

CORRECT ANSWER: Coverage Gap

Question 10: For 2025, Wellcare will offer a Value-Based

Insurance Design (VBID) model on select Dual Eligible Special Needs Plans (D-SNPs) that include $0 deductible and $0 copays for covered prescriptions.

CORRECT ANSWER: True

Question 11: Low-Income Subsidy (LIS) Level 4 is

ending and moving to Level 1 as new certifications and recertifications take place.

CORRECT ANSWER: True

Question 12: Brokers/Agents can access and download

enrollment materials through CustomPoint®.

CORRECT ANSWER: True

  • | Page

Question 13: Self-reporting of a compliance issue must be

made to Corporate Compliance or to a Health Plan Sales

Leader and must indicate:

CORRECT ANSWER: All

Question 14: Which of the following actions are you

required to do when contacted regarding an allegation of noncompliant activity?

CORRECT ANSWER: All

Question 15: Disciplinary actions stemming from the

result of a compliance allegation are always progressive.

CORRECT ANSWER: False

Question 16: The Single Sign-On Portal provides access

to multiple applications, including CustomPoint®.

CORRECT ANSWER: True

Question 17: ______ events are designed to inform the

people who attend about Medicare Advantage,

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

WELLCARE ACT MASTERY EXAM QUESTIONS AND ANSWER S (LATEST) VERIFIED SOLUTIONS Question 1: Wellcare launched new tiered provider plans in ______ and _____. (Select two options.) CORRECT ANSWER: Arizo...

Get this document $30.00