WASHINGTON MAST QUES TIONS

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

WASHINGTON MAST QUES TIONS

WITH 100% CORRECT AN SWERS

Question 1: A Class 12 MAST permit is valid for

CORRECT ANSWER: 5 years

Question 2: Upon completion of the MAST training and

exam, your permit must be issued within

CORRECT ANSWER: 30 days

Question 3: Licensing and Regulation Division of the

WSLCB

CORRECT ANSWER: The Licensing and Regulation

Division within the Board issues liquor licenses and permits. This division also oversees the Mandatory Alcohol Server Training (MAST) program designed to train managers, bartenders and anyone who serves or sells

  • | Page

alcohol for on-premises consumption in state laws regarding alcohol service.

Question 4: Enforcement and Education Division of the

WSLCB

CORRECT ANSWER: The Enforcement and Education

Division is responsible for enforcing state liquor, cannabis and tobacco laws and regulations. Officers also provide training to licensees and local law enforcement agencies.

Question 5: Class 13 Servers Permit

CORRECT ANSWER: Issued to individuals 18, 19, or

20 years old Required for servers working in an establishment for on-

premises consumption who:

Take alcohol orders Carry alcohol to customers

  • | Page

Pour alcohol into a customer's glass at the customer's table

Question 6: Class 12 Mixologist Permit

CORRECT ANSWER: Issued to individuals 21 years

old and older Required for servers, bartenders and managers working in

an establishment for on-premises consumption who:

Draw alcohol from tap Mix drinks Manage the establishment

Question 7: A person holding a Class 12 permit may

conduct beer, wine or spirits tastings at an approved liquor licensed establishment with a tasting endorsement.

CORRECT ANSWER: A person holding a Class 12

permit may conduct beer, wine or spirits tastings at an

  • | Page

approved liquor licensed establishment with a tasting endorsement.

Question 8: Criminal Penalties

CORRECT ANSWER: 1st Offense: Fine of not more than $250

Subsequent Offense:

Fine of not more than $500 or imprisonment for not more than 90 days or both the fine and imprisonment.

Question 9: Licensee Penalties

CORRECT ANSWER: 1st Violation

5-day suspension OR $500 monetary option

2nd Violation (in a 2-year window) 5-day suspension OR $1,500 monetary option

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

WASHINGTON MAST QUES TIONS WITH 100% CORRECT AN SWERS Question 1: A Class 12 MAST permit is valid for CORRECT ANSWER: 5 years Question 2: Upon completion of the MAST training and exam, your permit ...

Get this document $30.00