USPS Postal Exam 421 SSA Academy Study Guide

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • /
  • 3 USPS Postal Exam 421 SSA Academy Study Guide Expected Questions and Answers (Verified Answers) 1.Domestic Mail Manual (DMM)

ANS: Sets forth the policies and regulations governing

domestic mail.

2.International Mail Manual (IMM)

ANS: Sets forth the policies and regulations govern- ing international mail

3.Domestic Mail ANS: Mail sent within the US, APO/FPO, the UN, and all US territories and possesions.

4.Label 127 1 / 2

  • /
  • 3

ANS: Attached to all anonymous mail being returned to ensure surface transport

only.

5.PolicyNet

ANS: Where all manuals and directives are found.

6.PS Form 17

ANS: Stamp requisition/return

7.PS Form 2976

ANS: Customs declaration for all international mail.

8.AVSEC

ANS: Aviation Security

9.24 Hour Clock ANS: End to end process that ensures the mail is collected, distributed and delivered on

  • / 2

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

1 / USPS Postal Exam 421 SSA Academy Study Guide Expected Questions and Answers (Verified Answers) 1.Domestic Mail Manual (DMM) ANS: Sets forth the policies and regulations governing domestic mail....

Get this document $30.00