USPS 421 Postal Exam SSA ACADEMY

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

USPS 421 Postal Exam SSA ACADEMY Questions & Answers Updated

Question 1: What is the max weight for parcel post?

CORRECT ANSWER : 70 pounds

Question 2: Where are all manuals and directives found?

CORRECT ANSWER : PolicyNet

Question 3: What form is used for stamp requisition/return?

CORRECT ANSWER : PS Form 17

Question 4: What form is the customs declaration for all

international mail?

CORRECT ANSWER : PS Form 2976

Question 5: What does AVSEC stand for?

CORRECT ANSWER : Aviation Security

Question 6: What is the purpose of the 24 Hour Clock?

CORRECT ANSWER : End to end process that ensures the

mail is collected, distributed and delivered on time

Question 7: What manual contains policies and procedures for

administrative and support functions within the postal service?

CORRECT ANSWER : Administrative Support Manual

(ASM)

Question 8: What is Express Mail Label 11-B used for?

CORRECT ANSWER : Post office to addressee

Question 9: How is anonymous mail defined?

CORRECT ANSWER : Bears only stamps as postage,

weighs more than 13 oz, and was not accepted by a postal employee

Question 10: What is DDD1?

CORRECT ANSWER : Decal attached to all mail

receptacles explaining the 13oz rule to customers

Question 11: What is Label 200 used for?

CORRECT ANSWER: Registered Mail barcode. To avoid

confusion, Label 200 is the only barcode to be placed on the registered mail piece

Question 12: What form is used for domestic and

international claims?

CORRECT ANSWER : PS Form 1000

Question 13: What form is used for return receipt after

mailing, and electronic return receipt?

CORRECT ANSWER : PS Form 3811-A

Question 14: What form is the official change/correction to

mail forward change of address order?

CORRECT ANSWER : PS Form 3546

Question 15: What is Publication 75?

CORRECT ANSWER : Mover's Guide

Question 16: What form is the domestic return receipt?

CORRECT ANSWER : PS Form 3811

Question 17: What form is the delivery notice/reminder

receipt (pink card)?

CORRECT ANSWER : PS Form 3849

Question 18: What is Express Mail Label 11-HPFU used for?

CORRECT ANSWER : Hold for Pickup

Question 19: What form is the sender's request for USPS

Package Intercept Service?

CORRECT ANSWER : PS Form 1509

Question 20: What form is used for six or more certified

mails?

CORRECT ANSWER : PS Form 3883

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

USPS 421 Postal Exam SSA ACADEMY Questions & Answers Updated Question 1: What is the max weight for parcel post? CORRECT ANSWER : 70 pounds Question 2: Where are all manuals and directives found? C...

Get this document $30.00