UCLA EKG TEST QUESTI ONS AND

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

UCLA EKG TEST QUESTI ONS AND

ANSWERS ALL VERIFIED

Question 1: What is the AV node rate?

CORRECT ANSWER: 40-60 bpm

Question 2: What is the SA node rate?

CORRECT ANSWER: 60-100 bpm

Question 3: What is the Purkinje fibers rate?

CORRECT ANSWER: 20-40 bpm

Question 4: PR interval is from _ to _?

CORRECT ANSWER: Beginning of P wave to

beginning of Q wave

Question 5: QRS interval is from _ to _?

CORRECT ANSWER: Beginning of Q to end of S

Question 6: QT interval is from _ to _?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Beginning of Q to end of T

Question 7: What is the PR interval normal duration?

CORRECT ANSWER: 0.12-0.20 s

Question 8: What is the QRS normal duration?

CORRECT ANSWER: 0.04-0.12 s

Question 9: What is the QT interval normal duration?

CORRECT ANSWER: 0.36-0.44 s

Question 10: What is Normal Sinus Rhythm (NSR)?

CORRECT ANSWER: [Image reference provided]

Question 11: What is the cause and treatment for NSR?

CORRECT ANSWER: N/A

None

Question 12: What is Sinus Bradycardia?

  • | Page

CORRECT ANSWER: [Image reference provided]

Question 13: What is the cause and treatment for sinus

bradycardia?

CORRECT ANSWER: Normal for athletes

None if not symptomatic; atropine if symptomatic

Question 14: What is Sinus Tachycardia?

CORRECT ANSWER: [Image reference provided]

Question 15: What is the cause and treatment for sinus

tachycardia?

CORRECT ANSWER: Anxiety

Treat the anxiety (have patient calm down)

Question 16: What is NSR with 1 PAC?

CORRECT ANSWER: [Image reference provided]

Question 17: What is the cause and treatment for PACs?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Anxiety

Monitor it

Question 18: What is Atrial Fibrillation with ventricular

response of 80 (Afib)?

CORRECT ANSWER: [Image reference provided]

Question 19: What is the cause and treatment of Afib?

CORRECT ANSWER: MI

Amiodarone

Question 20: What is Aflutter?

CORRECT ANSWER: [Image reference provided]

Question 21: What is the cause and treatment of aflutter?

CORRECT ANSWER: HTN

Metoprolol

Question 22: What is SVT?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

UCLA EKG TEST QUESTI ONS AND ANSWERS ALL VERIFIED Question 1: What is the AV node rate? CORRECT ANSWER: 40-60 bpm Question 2: What is the SA node rate? CORRECT ANSWER: 60-100 bpm Question 3: What i...

Get this document $30.00