Traffic Supervisor Exam Questions

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

Traffic Supervisor Exam Questions And CORRECT ANSWER s

Question 1: Is a shadow vehicle used in all traffic zones?

  • True
  • False

CORRECT ANSWER : False

Question 2: The shadow vehicle is occupied whenever

workers are in the work area.

  • True
  • False

CORRECT ANSWER : False

Question 3: What class one light is the shadow vehicle

equipped with?

  • Flashing Yellow Light
  • Oscillating Yellow Light
  • | Page
  • Yellow Strobe Light
  • All of the above

CORRECT ANSWER : All of the above

Question 4: When may cones be substituted for drums?

  • Daytime traffic control minimum height 18"
  • Daytime traffic control minimum height 28"
  • Daytime traffic control minimum height 36"
  • Daytime traffic control minimum height 42"

CORRECT ANSWER : Daytime traffic control

minimum height 28"

Question 5: When may cones be substituted for drums?

  • Daytime traffic control minimum height 18"
  • Daytime traffic control minimum height 28"
  • Daytime traffic control minimum height 36"
  • Daytime traffic control minimum height 42"
  • | Page

CORRECT ANSWER : Daytime traffic control

minimum height 28"

Question 6: When cones are substituted for drums for

nighttime closers, what is the minimum cone height requirement?

  • 18"
  • 28"
  • 36"
  • 42"

CORRECT ANSWER: 42"

Question 7: When cones are substituted for drums at

nighttime closer, what is the maximum cone spacing?

A. 20'

B. 30'

C. 40'

  • | Page

D. 50'

CORRECT ANSWER : 40'

Question 8: What type of flashing warning lights are

required when there is a nighttime lane closer?

A. ROAD WORK AHEAD

B. LANE CLOSED AHEAD

  • A & B

D. NONE OF THE ABOVE

CORRECT ANSWER : ROAD WORK AHEAD &

LANE CLOSED AHEAD

Question 9: If there is a lane closure of greater than three

days, what is required?

  • Work zone dotted lines, 4' in length separated by 10'
  • gaps, shall be provided to identify the merge.

  • The appropriate color work zone edge lines shall be
  • applied along the taper and tangent sections.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Traffic Supervisor Exam Questions And CORRECT ANSWER s Question 1: Is a shadow vehicle used in all traffic zones? A. True B. False CORRECT ANSWER : False Question 2: The shadow vehicle is occupied ...

Get this document $30.00