TFM03 TEST QUESTIONS

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

TFM03 TEST | QUESTIONS &

ANSWERS (VERIFIED) | LATEST

UPDATE | GRADED A+

Question 1: At what temperature range shall operating

devices function?

CORRECT ANSWER : 32F to 120F

Question 2: What is the maximum force for manual

actuators?

CORRECT ANSWER : 40lbs

Question 3: What is the maximum movement for manual

actuators?

CORRECT ANSWER : 14 inches

Question 4: What is the minimum size for pictographs

and lettering on instructions?

CORRECT ANSWER : 1/4 inches

  • | Page

Question 5: What material shall pipe and fittings be made

of?

CORRECT ANSWER : Non combustible materials

Question 6: Can galvanized pipe and fittings be used?

CORRECT ANSWER : Shall not be used

Question 7: What should be done during assembly to

examine pipe?

CORRECT ANSWER : Internally to detect and remove

contaminants

Question 8: What does readily accessible mean for

manual actuators?

CORRECT ANSWER : Shall be located in a path of

egress

Question 9: At what height shall manual actuators be

installed?

  • | Page

CORRECT ANSWER : No more than 48in and no less

than 42in

Question 10: Where shall fusible links be located?

CORRECT ANSWER : At above each cooking

appliance

Question 11: How far in front of the cooking appliance

shall fusible links be placed?

CORRECT ANSWER : 12 in in front of said item

Question 12: What shall be used to test pipe?

CORRECT ANSWER : Nitrogen or dry air not

exceeding normal operating pressure

Question 13: Can piping be hydrostatic tested?

CORRECT ANSWER : Shall not be hydrostatic tested

Question 14: How often shall owners conduct

inspections?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Monthly

Question 15: How long shall owners inspection records

be retained?

CORRECT ANSWER : Semi-annually

Question 16: How often shall wet chemical fire

extinguishers be serviced?

CORRECT ANSWER : Every 6 months

Question 17: How often shall wet chemical fire

extinguishing systems be serviced?

CORRECT ANSWER : 6 months

Question 18: What shall be done with a wet chemical fire

extinguishing system showing fire damage, corrosion, welds, etc.?

CORRECT ANSWER : Shall be hydrostatic tested

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

TFM03 TEST | QUESTIONS & ANSWERS (VERIFIED) | LATEST UPDATE | GRADED A+ Question 1: At what temperature range shall operating devices function? CORRECT ANSWER : 32F to 120F Question 2: What is the ...

Get this document $30.00