TELUS RATER EXAM QUE STIONS

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

TELUS RATER EXAM QUE STIONS

WITH 100% CORRECT AN SWERS

Question 1: You always need to evaluate both the block

and the landing page:

CORRECT ANSWER: False : Some Special Content Result Blocks may have links to landing pages. In these cases, think about whether a user would click on the link in order to satisfy their user need. If most users would not click, rate the Special Content Result Block based on the block content alone.

Question 2: Which of the following results could receive

a Fully Meets rating for the query [New York Spanish food], English (US).A result block that shows the phone in process of calling the most-highly rated Spanish restaurant in New York.

CORRECT ANSWER: False

Question 3: Which of the following results could receive

a Fully Meets rating for the query [New York Spanish food], English (US).

  • | Page

The homepage of the most-highly rated Spanish restaurant in New York.

CORRECT ANSWER: False

Question 4: Which of the following results could receive

a Fully Meets rating for the query [New York Spanish food], English (US).A result block that has a prominent link to the official website of a highly-rated Spanish restaurant in New York

along with visit-in-person information:

CORRECT ANSWER: False

Question 5: Which of the following results could receive

a Fully Meets rating for the query [New York Spanish food], English (US).A result block that shows a list of two restaurants serving

Spanish food in New York:

CORRECT ANSWER: False

  • | Page

Question 6: Which of the following are queries with an

explicit location? Select all that apply.[Pet shop in florida], English (US)

CORRECT ANSWER: True

Question 7: Which of the following are queries with an

explicit location? Select all that apply.[Walmart Manhattan], English (US)

CORRECT ANSWER: True

Question 8: Which of the following are queries with an

explicit location? Select all that apply.[Book shops nearby], English (US)

CORRECT ANSWER: False

Question 9: Which of the following are queries with an

explicit location? Select all that apply.[Taco bell los angeles], English (US)

CORRECT ANSWER: True

  • | Page

Question 10: Select True or False for the following

statements:

A Fully Meets rating can be given to a satisfying and complete result for a broad information query.

CORRECT ANSWER: False

Question 11: Select True or False for the following

statements:

For a Know Simple query, a Fully Meets rating can be given if the result does not display the answer, but it is at the very top of the landing page.

CORRECT ANSWER: False

Question 12: Select True or False for the following

statements:

A common interpretation for a non-visit-in-person entity query can have a Fully Meets rating.

CORRECT ANSWER: False

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

TELUS RATER EXAM QUE STIONS WITH 100% CORRECT AN SWERS Question 1: You always need to evaluate both the block and the landing page: CORRECT ANSWER: False : Some Special Content Result Blocks may ha...

Get this document $30.00