TELUS RATER EXAM LAT EST

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

TELUS RATER EXAM LAT EST

UPDATE ACTUAL EXAM 1 30

QUESTIONS AND 100% VERIFIED

CORRECT ANSWERS

GUARANTEED A+ VERIFI ED BY

PROFESSOR

Question 1: AC

CORRECT ANSWER: Ad Creative; The Ad Creative is

an advertisement that can appear

Question 2: LP

CORRECT ANSWER: Landing Page; Where you're

sent when you click the AC. The first page that appears.

Question 3: Query

CORRECT ANSWER: A word or phrase searched for

Question 4: User Intent

  • | Page

CORRECT ANSWER: What the user is actually

searching for.

Question 5: Content Page

CORRECT ANSWER: The webpage that the user is

currently visiting

Question 6: Business Page

CORRECT ANSWER: A page the advertiser

specifically wants the audience to visit

Question 7: In-Market

CORRECT ANSWER: When the user is in the market

for a product or service

Question 8: Do all queries have the approximate location

provided?

CORRECT ANSWER: No

Question 9: Exact Intent

  • | Page

CORRECT ANSWER: An ad might address the user's

exact intent

Question 10: Nearby Intent

CORRECT ANSWER: An ad that offers the user an

approximate solution or something that usually goes with the queried item.

Question 11: Only Topical Connection

CORRECT ANSWER: An ad might offer something

that is topically related to the query, but does not address the nearby intent at all

Question 12: Substitutability

CORRECT ANSWER: An ad might offer the user a

product or service that is not exactly what the user queried for. For example, for the user query [lg fridge freezer], an ad of [samsung fridge freezer] might show up. When the ad presents a product or service that has some difference to the queried one, you will have to

  • | Page

carefully assess how well the advertised product or service is connected to the user's original query.

Question 13: Reasonable Substitute

CORRECT ANSWER: When the user indicates that

they want a certain product / service from a certain brand or provider, and the ad appears to offer the same or a very similar product / service from a different brand, provider or competitor, you should generally consider this as a reasonable substitute / alternative to the queried product / service.

Question 14: Radically Different Alternative/Substitute

CORRECT ANSWER: An ad might offer a very

different alternative that would address the user's needs.For example, for a query [disposable straws], an ad might offer [stainless steel straws] which are reusable. Both of these items address the user's needs for straws in very different ways. While some users might possibly become interested in stainless steel alternatives for their query, most users would not consider stainless steel straws as

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

TELUS RATER EXAM LAT EST UPDATE ACTUAL EXAM 1 30 QUESTIONS AND 100% VERIFIED CORRECT ANSWERS GUARANTEED A+ VERIFI ED BY PROFESSOR Question 1: AC CORRECT ANSWER: Ad Creative; The Ad Creative is an a...

Get this document $30.00