TABC FINAL EXAM V2 LATEST

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

TABC FINAL EXAM V2 (LATEST

UPDATE) QUESTIONS &

ANSWERS| GRADE A| 100%

CORRECT (VERIFIED SO LUTIONS)

Question 1: If you are charged with

selling/providing/delivering alcohol beverages to an intoxicated person, the penalty is a Class B Misdemeanor.For the first time offense, the maximum monetary penalty

could be:

CORRECT ANSWER: $500

Question 2: The best way to determine if a person is of

legal age to purchase alcohol is to:

CORRECT ANSWER: Check their ID for date of birth

Question 3: When checking an ID for age, which of the

following forms of identification would offer you some protection as seller?

CORRECT ANSWER: A Texas drivers license issued

by the Department of Public Safety

  • | Page

Question 4: An expired driver's license can be used as

proof of age for alcohol purchases as long as the individual can answer questions about personal information on the license.

CORRECT ANSWER: False

Question 5: When checking an ID, make sure the

description matches the person, the photo matches the description, and...

CORRECT ANSWER: Both A and B

Question 6: An individual can legally have both a Texas

Driver License AND a Texas ID Card?

CORRECT ANSWER: False

Question 7: Which of the following factors may impact a

person's Blood Alcohol Concentration (BAC)?

CORRECT ANSWER: Gender

  • | Page

Question 8: If a person does not have the normal use of

mental or physical faculties because they have been

drinking alcohol, they would legally be considered:

CORRECT ANSWER: Intoxicated

Question 9: In an approved public entertainment facility,

which of the following is allowed?

CORRECT ANSWER: A patron may enter or leave a

licensed premise with an open alcoholic beverage as long as they remain in the facility.

Question 10: Today is February 23, 2022. Which guest

could you legally sale/deliver alcohol to?

CORRECT ANSWER: Someone born January 2, 2001

Question 11: A sign of intoxication could be a guest who

is screaming loudly and cursing at the TV during a football game.

CORRECT ANSWER: True

  • | Page

Question 12: If a customer presents an ID where the

physical description does not match the photograph or the

person:

CORRECT ANSWER: Do not accept the ID as proof of

age because it may be forged or altered ID.

Question 13: Which of the following would be considered

a "Tamper proof container"?

CORRECT ANSWER: A container with a lid that is

placed in a bag, and the bag is sealed with a staple.

Question 14: How long is your TABC certification valid?

CORRECT ANSWER: 2 years

Question 15: By taking this course, you cannot be held

liable if you sell to a minor or intoxicated person.

CORRECT ANSWER: False

Question 16: In which situation is it legal for a minor to

purchase alcohol?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

TABC FINAL EXAM V2 (LATEST UPDATE) QUESTIONS & ANSWERS| GRADE A| 100% CORRECT (VERIFIED SO LUTIONS) Question 1: If you are charged with selling/providing/delivering alcohol beverages to an intoxica...

Get this document $30.00