TABC FINAL EXAM V1 LATEST

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

TABC FINAL EXAM V1 (LATEST

UPDATE) QUESTIONS &

ANSWERS| GRADE A| 100%

CORRECT (VERIFIED SO LUTIONS)

Question 1: How long is your TABC certification valid

CORRECT ANSWER: 2 years

Question 2: Which of the following might make you

suspect that an ID is fake?-thinner -lettering is wrong -a ridge around the photo

-ALL OFF THE ABOVE

CORRECT ANSWER: ALL OFF THE ABOVE

Question 3: In order to remain certified, I have to:

CORRECT ANSWER: Complete a seller training

course every 2 years

  • | Page

Question 4: In which of the following situations would

you NOT sell/serve an alcoholic beverage?A -a table of (4) women has a shared bottle of wine...B -a gentleman walks up to the counter with a bottle of whiskey...C -a group of young-looking people come into the store and go to the beer and wine aisle...

CORRECT ANSWER: BOTH A AND C

Question 5: If you are charged with

selling/providing/delivering alcoholic beverages to an intoxicated person, the penalty is a Class B Misdemeanor.For the first offense, the maximum monetary penalty

could be:

CORRECT ANSWER: $500

Question 6: A minor is defined as:

CORRECT ANSWER: a person under the age of 21

  • | Page

Question 7: Which of the following would be considered

a "tamper proof container"?

CORRECT ANSWER: a container with a lid that is

placed in a bag and the bag is sealed with a stable.

Question 8: A sign of an intoxication could be a guest

who is screaming loudly and cursing at the TV during a football game.

CORRECT ANSWER: true

Question 9: Today is February 23, 2022. Which guest

could you legally sale/deliver alcohol to?

CORRECT ANSWER : someone born Jan 2, 2001

Question 10: As a seller/server, if you sell alcohol to a

minor, your employer could:

-lose their license/permit -pay fines -be held liable in civil court for damages

-ALL OF THE ABOVE

  • | Page

CORRECT ANSWER: ALL OF THE ABOVE

Question 11: An example of an "off premise"

establishment is:

CORRECT ANSWER: a convenience store that sells

beer.

Question 12: If a person does not have the normal use of

mental or physical faculties because they have been

drinking alcohol, they would legally be considered:

CORRECT ANSWER: intoxicated

Question 13: If you are charged with

selling/providing/delivering alcoholic beverages to a minor, the penalty is a Class A Misdemeanor. For the 1st

offense, the maximum monetary penalty could be:

CORRECT ANSWER: $4,000

Question 14: The best way to determine if a person is of

legal age to purchase alcohol is to:

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

TABC FINAL EXAM V1 (LATEST UPDATE) QUESTIONS & ANSWERS| GRADE A| 100% CORRECT (VERIFIED SO LUTIONS) Question 1: How long is your TABC certification valid CORRECT ANSWER: 2 years Question 2: Which o...

Get this document $30.00