TABC Final exam Questions and

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

TABC Final exam Questions and Answers 100% Pass

Question 1: in an establishment that serves alcohol for on

premise consumption and gets less than 50% of it's gross recipients from alcohol sales, a cashier can be 16.

CORRECT ANSWER: true

Question 2: in order to remain certified, I have to:

CORRECT ANSWER: complete a seller training

course every 2 years

Question 3: Which of the following might make you

suspect that an ID is fake ?

CORRECT ANSWER: All of the above

Question 4: what is a good technique to use when trying

to determine if a customer is intoxicated?

CORRECT ANSWER: All of the above

Question 5: in which situation is it legal for a minor to

possess alcohol?

CORRECT ANSWER: when working at an

establishment as a server/seller

Question 6: Fatigue, medication, drugs, or illness can:

CORRECT ANSWER: increase the effect alcohol has

on a person

Question 7: all seller/server training schools are owned

and operated by the Texas alcoholic beverage commission.

CORRECT ANSWER: false

Question 8: which of the following factors may impact a

person's blood alcohol level (BAC)?

CORRECT ANSWER: gender

Question 9: an example of "On premise" establishment

is:

CORRECT ANSWER: A restaurant that sells mixed

drinks

Question 10: a sign of an intoxicated person could be a

guest who is buying rounds of drinks for strangers.

CORRECT ANSWER: true

Question 11: today is January 23, 2015. Which guest

could you legally serve alcohol to?

CORRECT ANSWER: Someone born January 2, 1994

Question 12: when an excessive amount of alcohol is

consumed causing a person to stop or breath slowly, vomit in their sleep, or appear pale or bluish, the person

is possibly suffering from:

CORRECT ANSWER: alchohol poisoning

Question 13: in which of the following situations would

you sell/serve an alcoholic beverage?

CORRECT ANSWER : A gentleman walks up to the

counter with a bottle of whiskey, you watched him walk through the store, he answers your questions directly and clearly, you do not smell alcohol on his breath and his eyes are clear

Question 14: as a seller/server, of you sell alcohol to a

minor, your employer could:

CORRECT ANSWER: all of the above

Question 15: when checking an ID, make sure the

description matches the person, the photo matches the description, and

CORRECT ANSWER: both b and c

Question 16: it is illegal for a minor to even attempt to

purchase alcohol

CORRECT ANSWER: true

Question 17: which of the following might make you

suspect that an ID of fake?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

TABC Final exam Questions and Answers 100% Pass Question 1: in an establishment that serves alcohol for on premise consumption and gets less than 50% of it's gross recipients from alcohol sales, a ...

Get this document $30.00