SNCOA JNT-301S THE AIR FORCE

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

SNCOA JNT-301S THE AIR FORCE

JOINT OPERATIONS

Question 1: This has provided our nation with a decades-long

asymmetric advantage. Joint force and coalition partners have come to expect this mission-essential capability that over 115,000 of America's Airmen delivery daily. This statement BEST describes which of the following

CORRECT ANSWER : Air Superiority

Question 2: Airmen employ the Air Force's other four

interdependent and enduring core missions by utilizing these robust, adaptable, and survivable systems. This statement BEST describes which of the following

CORRECT ANSWER : command and control

Question 3: Its missions include a wide range of crisis

response and escalation control options, such as providing close air support to troops at risk, interdicting enemy forces, inserting special operations forces, and targeting an adversary's vital centers. This statement BEST describes which of the following Air Force Capabilities?

CORRECT ANSWER : Global Strike

Question 4: Conducting joint operations through these has

certain advantages, which include clear and uncomplicated command lines. This arrangement is appropriate when stability, continuity, economy, ease of long-range planning, and scope of operations dictate their organizational integrity.This statement BEST describes which of the following?

CORRECT ANSWER : service components

Question 5: An incident or situation that creates a condition of

such national security importance that the President or SecDef may consider a commitment of U.S. military forces and resources to achieve or defend national objectives. This statement BEST describes a situation that may result in which type of planning?

CORRECT ANSWER : crisis

Question 6: A complete and detailed plan that identifies the

force requirements, functional support, and resources to execute the plan. This statement BEST describes which level of planning detail?

CORRECT ANSWER : Level 4. OPLAN

Question 7: These are typically prepared in advance to

address an anticipated crisis and must be modified during execution to respond to conditions at the time of execution.

CORRECT ANSWER : contingency

Question 8: Counterterrorism (CT), unconventional warfare

(UW), foreign internal defense (FID), counterinsurgency (COIN), and stability operations (SO) are principally five activities or operations that are undertaken in sequence, in parallel, or in blended form in a coherent campaign to address irregular threats. This statement BEST describes which of the following fundamentals (approach) of irregular warfare in a joint environment?

CORRECT ANSWER : ways

Question 9: Which of the following BEST identifies the

strategy that is developed by the President of the United States and is designed to serve the American people and uphold their right to a government that prioritizes their security, their prosperity, and their interests?

CORRECT ANSWER : National Security Strategy (NSS)

Question 10: Which of the following BEST identifies the

strategy that describes the necessity to build a more lethal force, strengthen alliances and attract new partners, and reform the department for greater performance and affordability?

CORRECT ANSWER : National Defense Strategy (NDS)

Question 11: Which of the following BEST identifies the

strategy that provides guidance to the Joint Force on the strategic environment, implementation of integrated deterrence, and the use of strategic discipline?

CORRECT ANSWER : National Military Strategy (NMS)

Question 12: Choose the statement that BEST describes the

objective of Pillar II: Promote American Prosperity

CORRECT ANSWER : Preserve United States influence in

the technological ecosystem and the development of cyberspace as an open engine of economic growth, innovation, and efficiency.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

SNCOA JNT-301S THE AIR FORCE JOINT OPERATIONS Question 1: This has provided our nation with a decades-long asymmetric advantage. Joint force and coalition partners have come to expect this mission-...

Get this document $30.00