SERVSAFE ALCOHOL EXA M PREP

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

SERVSAFE ALCOHOL EXA M PREP

(LATEST UPDATE) QUESTIONS &

ANSWERS| GRADE A| 100%

CORRECT (VERIFIED SO LUTIONS)

Question 1: An establishment's liquor license was

revoked for serving intoxicated guests

  • Civil liability
  • Criminal liability
  • Administrative liability

CORRECT ANSWER: C. Administrative liability

Question 2: A pedestrian who was hit by a drunk driver

sues the restaurant that served the driver.

  • Civil liability
  • Criminal liability
  • Administrative liability

CORRECT ANSWER: A. Civil liability

  • | Page

Question 3: A server is sentenced to 60 days of probation

for serving alcohol to an underage guest.

  • Civil liability
  • Criminal liability
  • Administrative liability

CORRECT ANSWER: B. Criminal liability

Question 4: An intoxicated guest is injured in a fall and

sues the establishment that served him.

  • Civil liability
  • Criminal liability
  • Administrative liability

CORRECT ANSWER: A. Civil liability

Question 5: Can you drink alcohol on the job?

  • Yes
  • | Page
  • No
  • It depends

CORRECT ANSWER: C. It depends

Question 6: Can guests bring alcohol onto the premises?

  • Yes
  • No
  • It depends

CORRECT ANSWER: C. It depends

Question 7: Can people continue drinking past the hours

of service listed on an establishment's liquor license?

  • Yes
  • No
  • It depends

CORRECT ANSWER: B. No

  • | Page

Question 8: A guest may bring alcohol onto the premises

when the

  • Guest pays a corkage fee
  • Law and company policy allow it
  • Establishment's liquor license is temporarily suspended
  • Guest agreed to not sue the establishment in case of
  • injury

CORRECT ANSWER: B. Law and company policy

allow it

Question 9: A guest appears to be intoxicated but wants

another drink. What is the correct thing to do?

  • Serve a weaker drink
  • Serve food with the drink
  • Do not serve the guest alcohol
  • Do not serve the guest anything

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

SERVSAFE ALCOHOL EXA M PREP (LATEST UPDATE) QUESTIONS & ANSWERS| GRADE A| 100% CORRECT (VERIFIED SO LUTIONS) Question 1: An establishment's liquor license was revoked for serving intoxicated guests...

Get this document $30.00