Scribe America Final Exam ED

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Scribe America Final Exam ED Questions and Answers Already Graded A+

Question 1: the main reason for the pt's ED visit

CORRECT ANSWER: Chief Complaint

Question 2: pt's feelings (subjective) vs physician's

assessment (objective)

CORRECT ANSWER: pain vs tenderness

Question 3: the doctor's judgement of discomfort

CORRECT ANSWER: distress

Question 4: an individual's normal state of being

CORRECT ANSWER: baseline

Question 5: What CAN scribes do?

CORRECT ANSWER: -Document Hx, PE, results,

procedures, and physician consults

-Access and document lab results and radiology findings -Locate and obtains PMHx, previous charts, past results, and recent studies -Record physician interpretations of x-rays and EKGs

Question 6: What can scribes NOT do?

CORRECT ANSWER: -Touch pts

-Write orders or Rxs -Give verbal orders -Partake in any activity that may affect pt health/outcome -Sign or authenticate any chart/record -Handle bodily fluids or specimens

Question 7: What does the Charge Nurse do?

CORRECT ANSWER: Manages ED pt flow

Question 8: What does the ED Nurse do?

CORRECT ANSWER: Records medical Hx,

symptoms, monitors pt, starts IVs, administers medications, and assists with procedures.

Question 9: What does the Unit Secretary do?

CORRECT ANSWER: Places physician's orders,

answers phone calls, pages other specialists/doctors, and organizes pt's paperwork.

Question 10: What does the scribe do?

CORRECT ANSWER: Document pt's visit on behalf of

the physician.

Question 11: What is the ED flow?

CORRECT ANSWER: Walk in → triage → bed →

physician assessment → labs/rad/meds → results → MDM → diagnosis → consults → disposition

Question 12: What are the 5 vital signs?

CORRECT ANSWER: -RR

-BP -HR -temp -O2 sat

Question 13: Level of acuity

CORRECT ANSWER: 5 (low) to 1 (high)

Question 14: What are all the parts of the chart?

CORRECT ANSWER: -HPI

-ROS -Past Hx -PE -ED Course -Disposition

Question 15: What goes in each SOAP section?

CORRECT ANSWER: S: HPI and ROS

O: PE and ED course

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Scribe America Final Exam ED Questions and Answers Already Graded A+ Question 1: the main reason for the pt's ED visit CORRECT ANSWER: Chief Complaint Question 2: pt's feelings (subjective) vs phys...

Get this document $30.00