Scribe America Final Exam ED

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

Scribe America Final Exam ED Questions and Answers Already Passed

Question 1: What CAN scribes do?

CORRECT ANSWER: -Document Hx, PE, results,

procedures, and physician consults -Access and document lab results and radiology findings -Locate and obtains PMHx, previous charts, past results, and recent studies -Record physician interpretations of x-rays and EKGs

Question 2: What can scribes NOT do?

CORRECT ANSWER: -Touch pts

-Write orders or Rxs -Give verbal orders -Partake in any activity that may affect pt health/outcome -Sign or authenticate any chart/record -Handle bodily fluids or specimens

Question 3: What does the Charge Nurse do?

CORRECT ANSWER: Manages ED pt flow

  • | Page

Question 4: What does the ED Nurse do?

CORRECT ANSWER: Records medical Hx, symptoms,

monitors pt, starts IVs, administers medications, and assists with procedures.

Question 5: What does the Unit Secretary do?

CORRECT ANSWER: Places physician's orders, answers

phone calls, pages other specialists/doctors, and organizes pt's paperwork.

Question 6: What does the scribe do?

CORRECT ANSWER: Document pt's visit on behalf of the

physician.

Question 7: What is the ED flow?

CORRECT ANSWER: Walk in → triage → bed → physician

assessment → labs/rad/meds → results → MDM → diagnosis → consults → disposition

Question 8: What are the 5 vital signs?

  • | Page

CORRECT ANSWER: -RR

-BP -HR -temp -O2 sat

Question 9: What are all the parts of the chart?

CORRECT ANSWER: -HPI

-ROS -Past Hx -PE -ED Course -Disposition

Question 10: What goes in each SOAP section?

CORRECT ANSWER: S: HPI and ROS

O: PE and ED course

A: diagnosis

P: plan and disposition

  • | Page

Question 11: Pt says "high blood pressure," you write...

CORRECT ANSWER: hypertension (HTN)

Question 12: Pt says "high cholesterol," you write...

CORRECT ANSWER: hyperlipidemia (HLD)

Question 13: Pt says "diabetes," you write...

CORRECT ANSWER: diabetes mellitus (DM)

Question 14: Pt says "I take pills for my diabets," you write...

CORRECT ANSWER: non-insulin dependent diabetes

mellitus (NIDDM)

Question 15: Pt says "I take shots (insulin) for my diabetes," you

write...

CORRECT ANSWER: insulin dependent diabetes mellitus

(IDDM)

Question 16: Pt says "heart disease," you write...

CORRECT ANSWER: coronary artery disease (CAD)

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

Scribe America Final Exam ED Questions and Answers Already Passed Question 1: What CAN scribes do? CORRECT ANSWER: -Document Hx, PE, results, procedures, and physician consults -Access and document...

Get this document $30.00