RYANAIR FINAL EXAM W ITH

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

RYANAIR FINAL EXAM W ITH

CORRECT 120+ ACTUAL

QUESTIONS AND CORREC TLY

WELL DEFINED ANSWERS

LATEST ALREADY GRADED A+

Question 1: What should CC complete in their 30 second

review?

CORRECT ANSWER: Safety and Emergency

Procedures

Question 2: Where should you place the needle or a

syringe after collecting it?

CORRECT ANSWER: In an empty bottle or container.

If none are available empty the first aid kit into a bag and put the needle into an empty box

Question 3: What are PDI'S?

CORRECT ANSWER: Before first flight of the day, in

Case of A/C change, check if safety and cabin equipment

  • | Page

is present and serviceable, if defective or missing report to N1

Question 4: What is Cabin Secure?

CORRECT ANSWER: Before Take off and Landing,

Make sure that Cabin, Toilet and Galley are safe and secured

Question 5: What is the Cabin preparation checklist?

CORRECT ANSWER: Non Normal Situation

(Emergency) evacuation on land/water and there's time available, addition to cabin secure

Question 6: What is the General Surveillance check?

CORRECT ANSWER: Every 20 minutes, alert of

passenger behaviour, tampering with safety equipment, passenger becoming unwell, unusual noises, smoke, passenger trying to open PSU, well being of the flight crew

  • | Page

Question 7: What are Fire Prevention Checks?

CORRECT ANSWER: Addition to General

Surveillance check, at least every 20 minutes to prevent outbreak of fires.

Question 8: What are Communicable diseases?

CORRECT ANSWER: Yellow Fever, Covid 19

Question 9: What are Communicable diseases symptoms?

CORRECT ANSWER: Persistent coughing, Impaired

Breathing, Fever, Bleeding without major injury

Question 10: What is the Immediate Survival First Aid

Order?

CORRECT ANSWER: Breathing, Major Bleeding,

Wounds, Fractures, Shock

Question 11: What is Forced Landing Immediate

Survival?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Safe distance from A/C, Contact

Survivors, First Aid (Breathing, Major Bleeding, Wounds, Fractures, Shock), Separate Dead from living, Investigate A/C, Stay or Move, Basic Survival

Question 12: How do you handle Nose Bleeding?

CORRECT ANSWER: Bend Forward, Pinch Nose, 10

minutes

Question 13: What are cardiac arrest symptoms?

CORRECT ANSWER: Unresponsive, Not breathing or

not breathing normally (gasping), No pulse

Question 14: Where should I report first aid kit usage?

CORRECT ANSWER: Cabin log book

Question 15: What is an Obs Chart?

CORRECT ANSWER: Medical update, every 10

minutes

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

RYANAIR FINAL EXAM W ITH CORRECT 120+ ACTUAL QUESTIONS AND CORREC TLY WELL DEFINED ANSWERS LATEST ALREADY GRADED A+ Question 1: What should CC complete in their 30 second review? CORRECT ANSWER: Sa...

Get this document $30.00