RN ATI COMMUNITY HEALTH

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

RN ATI COMMUNITY HEALTH

PROCTORED NEWEST 2025 ACTUAL

EXAM (3 VERSIONS) COMPLETE 200

QUESTIONS AND CORRECT

DETAILED ANSWERS (VERIFIED

ANSWERS) |ALREADY GRADED A+

Question 1: Client reports fever, fatigue, lack of appetite, and

headache that started 2 days ago. Today, client woke up with blister-like rash all over their face, chest, and back. Client states, "It is beginning to itch and spread." Lung sounds clear to auscultation. S1, S2, heard no murmur detected. Bowel sounds normoactive in all quadrants. Notified provider of findings. When generating solutions, the nurse should anticipate the client has which condition requiring specific isolation precautions?

CORRECT ANSWER : The nurse should anticipate the client

has varicella (chicken pox); therefore, the nurse should place the client in a negative-pressure airflow room, wear an N95 mask when caring for the client, designate a stethoscope to be used only on the client, and request a prescription for an antipyretic. Varicella is transmitted by the air; therefore,

airborne isolation precautions need to be taken while caring for this client.

Question 2: A nurse is giving a presentation about family

violence at a local community center. Which of the following information should the nurse include?

CORRECT ANSWER : Child maltreatment is very common

in homes where partner violence is present.

Question 3: A school nurse is conducting hearing screening

procedures in an elementary school. Which of the following instructions should the nurse provide when performing the Rinne test?

CORRECT ANSWER : "After I place this tuning fork behind

your ear, tell me when you no longer hear the sound."

Question 4: A nurse on the scene following a mass casualty

explosion is triaging a client who has a large, open occipital

wound and the following findings: respiratory rate 6/min,

agonal pattern; capillary refill time 4.5 seconds; nonresponsive to painful stimuli. Which of the following actions should the nurse take?

CORRECT ANSWER : Turn the client to left semi-Fowler's

position and begin assessing the next client.

Question 5: A public health agency has assigned a newly

licensed nurse to assist with the task force that is responsible for the core function of assessment. Which of the following is a task that the public health agency could assign to the nurse that would be consistent with the focus of the task force?

CORRECT ANSWER : Investigating local health hazards

Question 6: A school nurse is discussing levels of prevention

with a teacher. Which of the following activities should the nurse identify as a primary prevention strategy?

CORRECT ANSWER : Demonstrate proper handwashing

techniques.

Question 7: A community health nurse is working to meet the

health care needs of residents in a rural community. Which of the following characteristics should the nurse identify as a barrier to health care resources for this population?

CORRECT ANSWER : Unavailability of outreach services

Question 8: A nurse is preparing an educational program

about influenza for a group of community health nurses.Which of the following activities should the nurse include as an example of tertiary prevention?

CORRECT ANSWER : Administer antiviral medications

within 48 hr to clients who have manifestations of influenza.

Question 9: A nurse at a county health department is caring

for a client who is at 28 weeks of gestation. The nurse should identify which of the following characteristics as a risk factor for future child maltreatment?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

RN ATI COMMUNITY HEALTH PROCTORED NEWEST 2025 ACTUAL EXAM (3 VERSIONS) COMPLETE 200 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY GRADED A+ Question 1: Client reports fever, fa...

Get this document $30.00