Relias PACU RN A v1 Test with Complete Solutions

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

Relias PACU RN A v1 Test with Complete Solutions | Latest

Question 1: What set of findings indicates a patient is likely to

be ready for phase 1 discharge?

CORRECT ANSWER : C) Drowsy, oxygen saturation of 96%,

able to cough, and move all extremities

Question 2: Meperidine (Demerol) 12.5mg every 15 minutes, IV

prn is ordered for shivering in the PACU. Meperidine is available in 50mg/1ml. How many mililiters should be given?

CORRECT ANSWER : 0.25 mililiters

Question 3: Upon inspecting a patient's epidural insertion site,

you notice swelling around the catheter. What should you do?

CORRECT ANSWER : D) Contact the anesthesia provider

Question 4: What do you consider to be a safe dose of

intravenous fentanyl for an adult who does not have tolerance to opioids?

CORRECT ANSWER : B) 25 micrograms

  • | Page

Question 5: Your patient in the PACU has a blood pressure of

171/92 mmHg, a heart rate of 120, respiratory rate of 24, is grimacing, restless, and moaning in bed. What medication should you prepare to give FIRST?

CORRECT ANSWER : B) 50 mcg fentanyl IV push

Question 6: You are about to discharge a day surgery patient

with aphasia and you discover the family members are not available for the discharge instructions and are not responding to your phone calls. Business hours are over and the PACU is about to close. How will you handle the situation?

CORRECT ANSWER : A) Wait until the family returns

Question 7: You received a patient from OR post hip

replacement surgery. The anesthesiologist is planning a nerve block in PACU, but the patient did not sign the consent for the nerve block. How will you proceed?

CORRECT ANSWER : C) Obtain the consent from medical

POA

Question 8: What is a physical manifestation of neuromuscular

blockade (Roc, succinylcholine)?

  • | Page

CORRECT ANSWER : C) Decreased respiratory effort

Question 9: What position would help alleviate headaches after

spinal anesthesia?

CORRECT ANSWER : D) Flat to supine

Question 10: The surgeon has ordered ampicillin (Ancef) for a

patient. When you check their chart, you see an allergy to penicillin. What is the BEST action?

CORRECT ANSWER : D) Contact the provider to question the

order

Question 11: You are receiving report for a patient who had a

percutaneous transluminal angioplasty for right lower extremity peripheral vascular disease and is now recovering in the PACU.What type of surgical dressing do you expect to find for this patient?

CORRECT ANSWER : C) Clear dressing applied to the right

groin

Question 12: You are receiving a report on a post op patients

from the OR nurse and during the report when you asked for

  • | Page

clarifications, the OR nurse became angry, belligerent, and rude.She ended up not answering your question. How will you proceed?

CORRECT ANSWER : A) Report the incident to your charge

nurse

Question 13: You are reviewing your orders for you 8 year-old

patient that recently arrive in PACU. Which PRN pain order would you question?

CORRECT ANSWER : C) PO ketorolac

Question 14: What is a physiologic effect related to unrelieved

pain?

CORRECT ANSWER : D) Decreased healing

Question 15: You are caring for a patient after placement of a

percutaneous J tube. A student nurse asks you, " Where does this tube go in the patient?" How should you answer?

CORRECT ANSWER : A) The tube is placed into the Jejunum

Question 16: When caring for a patient who is recovering from

placement of a new arteriovenous fistula in their right arm, you

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

Relias PACU RN A v1 Test with Complete Solutions | Latest Question 1: What set of findings indicates a patient is likely to be ready for phase 1 discharge? CORRECT ANSWER : C) Drowsy, oxygen satura...

Get this document $30.00