RELIAS MEDICAL SURGICAL TELEMETRY

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

RELIAS MEDICAL SURGICAL TELEMETRY

EXAM TEST BANK COMPLETE 180 QUESTIONS

AND CORRECT DETAILED ANSWERS WITH

RATIONALES (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY

GRADED A+

Question 1: You are to obtain informed consent for a Spanish-

speaking patient scheduled for surgery. You do not speak Spanish and are having difficulty communicating with your patient. Which of the following resources would be most appropriate to utilize in order to obtain consent?

CORRECT ANSWER : The hospitals language interpreter

Question 2: You're reviewing the discharge medication list of a

patient diagnosed with gastric ulcer. Which of the following medication should you question?

CORRECT ANSWER : Acetylsalicylic acid (Bauer buffered

aspirin)

Question 3: When taking care of a patient with pancreatitis,

which of the following lab should be reviewed?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Lipase and amylase

Question 4: You're caring for a 12 hour postoperative

parathyroidectomy patient. Which assessment finding would indicate an emergency?

CORRECT ANSWER: Laryngeal strider

Question 5: Which of the following actions would be considered

a violation of Hyppa?

CORRECT ANSWER : Looking through the chart of a coworker

admitted to your unit

Question 6: Sinus tachycardia

CORRECT ANSWER : Sinus tachycardia

  • | Page

Question 7: You are taking care of a patient who is admitted for

left flank pain with a kidney stone of 1.5 cm. He asks you about the procedure what would be the most therapeutic response?

CORRECT ANSWER : Due to the size of the kidney stone it is

an appropriate treatment?

Question 8: The nurse is taking care of a patient who is

terminally ill and has a DNR on file. Their patient has a sudden cardiac arrest and family wants CPR initiated. How should you respond?

CORRECT ANSWER : Honor the patient's wishes

Question 9: Not normal sinus rhythm into a flutter

CORRECT ANSWER : Ventricular fibrillation

Question 10: Your patient began deteriorating rapidly after

complaining of shortness of breath. And ABG was drawn and the results are pH? HCO3 - 23. These values indicate the patient

is experiencing:

  • | Page

CORRECT ANSWER : Your patient began deteriorating rapidly

after complaining of shortness of breath. And ABG was drawn and the results are pH? HCO3 - 23. These values indicate the

patient is experiencing:

Question 11: Your inserting a urinary catheter into a male

patient. As you inflate a balloon, the patient complains of discomfort what is the best action?

CORRECT ANSWER : Aspirate the fluid, advance the catheter

farther, then re-inflate the balloon

Question 12: When assessing a patient, you notice crepitus on

the right upper shoulder. You notify the physician and anticipate which diagnosis?

CORRECT ANSWER : Subcutaneous emphysema

Question 13: You are providing patient education to a patient

prior to administering IV Protonix.... When there is no history of GERD

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

RELIAS MEDICAL SURGICAL TELEMETRY EXAM TEST BANK COMPLETE 180 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS WITH RATIONALES (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY GRADED A+ Question 1: You are to obtain informed con...

Get this document $30.00