REGIS NU 650 FINAL ACTUAL

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

REGIS NU 650 FINAL ACTUAL

EXAM 3 WITH 100% COR RECT

ANSWERS RECENTLY UPD ATED

(VERSION 1)

Question 1: objective data

CORRECT ANSWER: what the health professional

observes by inspecting, palpating, percussing, and auscultating during the physical examination

Question 2: subjective data

CORRECT ANSWER: things a person tells you about

that you cannot observe through your senses; symptoms

Question 3: Start with general questions on each of the

different body systems

CORRECT ANSWER: The most effective way to elicit

the ROSs is for the NP to

Question 4: Explain the meaning of a proverb

  • | Page

CORRECT ANSWER: The NP can determine higher

cognitive fxn by asking the patient to perform which of the following tasks?

Question 5: "Over the past two weeks, have you felt little

interest or pleasure in doing things?"

CORRECT ANSWER: The NP will ask the patient

which of the following questions to assess for depression?

Question 6: Chief Complaint

CORRECT ANSWER: The NP will document the

reason for the visit in which of the following sections of the encounter note?

Question 7: 20%

CORRECT ANSWER: The primary provider will

anticipate what percent of outpatients have mental health disorders?

  • | Page

Question 8: Determine the personal context of the

patient's symptoms

CORRECT ANSWER: Which of the following actions

by the NP demonstrates patient-centered interviewing techniques?

Question 9: Validate the patient's feelings without

agreeing with their reasons

CORRECT ANSWER: Which of the following

strategies is most effective when dealing with an angry or disruptive patient?

Question 10: The child's developmental age

CORRECT ANSWER: Which of the following

variables should have the greatest effect as to how the NP will conduct the history and physical examination of the child?

Question 11: Macule

CORRECT ANSWER: Lesion flat and

  • | Page

Question 12: Papule

CORRECT ANSWER: Lesion is raised

Question 13: Plaque

CORRECT ANSWER: Lesion is raised, >1 cm, but not

fluid filled

Question 14: Vesicle

CORRECT ANSWER: Lesion is raised

Question 15: Bullae

CORRECT ANSWER: Lesion is raised >1 cm and fluid

filled

Question 16: Zosteriform

CORRECT ANSWER: A linear arrangement along a

nerve distribution is a description of which type of skin lesion?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

REGIS NU 650 FINAL ACTUAL EXAM 3 WITH 100% COR RECT ANSWERS RECENTLY UPD ATED (VERSION 1) Question 1: objective data CORRECT ANSWER: what the health professional observes by inspecting, palpating, ...

Get this document $30.00