REAL ESTATE TEST ARIZONA 5

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

REAL ESTATE TEST ARIZONA #5

COMPLETE QUESTIONS A ND

ANSWERS |GUARANTEED

SUCCESS

Question 1: What is the maximum security deposit

allowed by the Arizona Landlord Tenant Act?(a) First and last month's rent plus 1 1/2 months security (b) 1 1/2 month's rent plus last month (c) 1 1/2 month's rent (d) One month rent

CORRECT ANSWER: (c) 1 1/2 month's rent

Question 2: The word friable would most likely apply to

which of the following?(a) Superfund area (b) Radon Gas (c) Asbestos (d) Lead based paint

CORRECT ANSWER: (c) Asbestos

  • | Page

Question 3: Water table is defined as: (a) Water in relation to sea level (b) The level at which water will be located (c) All surface water (d) When potable water can be found

CORRECT ANSWER: (b) The level at which water will

be located

Question 4: When a buyer representation fee is paid the

money is payable to which of the following:

(a) Escrow (b) Employing broker (c) Designated broker (d) Salesperson

CORRECT ANSWER: (b) Employing broker

Question 5: Who gives the right for a party to act in

behalf of another in negotiations?

  • | Page

(a) Buyer (b) Principal (c) Broker (d) Lender

CORRECT ANSWER: (b) Principal

Question 6: A landlord is obligated to account for the

tenant's security deposit (within):

(a) Twenty-one days of lease termination (b) Fourteen business days of lease termination and demand (c) Immediately upon termination of the tenancy (d) Ten days after lease termination

CORRECT ANSWER: (b) Fourteen business days of

lease termination and demand

Question 7: When do you file a mechanic's lien: (a) Beginning of work (b) Six months after completion

  • | Page

(c) After obtaining a judgment (d) Completion of work

CORRECT ANSWER: (d) Completion of work

Question 8: When parties agree to a contract this is called

mutual assent, this is indicated by:

(a) The notary seal (b) Acknowledgment (c) Offer and acceptance (d) Close of escrow

CORRECT ANSWER: (c) Offer and acceptance

Question 9: When a broker moves their office, the sign

must be removed:

(a) Within 30 days (b) Within 1 year (c) Within six months (d) Immediately

CORRECT ANSWER: (d) Immediately

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

REAL ESTATE TEST ARIZONA #5 COMPLETE QUESTIONS A ND ANSWERS |GUARANTEED SUCCESS Question 1: What is the maximum security deposit allowed by the Arizona Landlord Tenant Act? (a) First and last month...

Get this document $30.00