RBS EXAM QUESTIONS AND

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

RBS EXAM QUESTIONS AND

ANSWERS

Question 1: Which crime is often related to alcohol use?

CORRECT ANSWER : sexual assault

Question 2: Whose responsibility is it to act as gatekeeper in

regard to the community's ability to obtain alcohol in public establishments?

CORRECT ANSWER : the alcohol server

Question 3: Which condition is associated with alcohol-

impaired driving?

CORRECT ANSWER : Impaired judgement

Question 4: When alcohol is mixed with ______ the side

effects can range from discomfort to death.

CORRECT ANSWER : medications or recreational drugs

Question 5: What is the best way to sober up an intoxicated

person?

CORRECT ANSWER : only time will sober up an intoxicated

person

Question 6: What does "BAC" mean?

CORRECT ANSWER : blood alcohol concentration

Question 7: Which statement is true regarding people with a

high tolerance to alcohol?

CORRECT ANSWER : they are better at hiding their

intoxication

Question 8: Eating food while drinking alcohol may

CORRECT ANSWER : slow down the rate of intoxication.

Question 9: The use of foul language is an example of

CORRECT ANSWER : lowering inhibitions

Question 10: Which statement about alcohol's path through

the human body is true?

CORRECT ANSWER : no digestion is needed in alcohol

absorption

Question 11: What is the primary purpose of ABC's

T.R.A.C.E. program?

CORRECT ANSWER: identify and investigate where

persons under 21 years of age obtained alcohol and who was killed or obtained serious injury or accident

Question 12: It is unlawful for a person who has _____

percent or more, by weight, of alcohol in his/her blood to drive a vehicle.

CORRECT ANSWER : 0.08 bac

Question 13: When can a 19-year old legally serve alcoholic

beverages in a restaurant?

CORRECT ANSWER : when the server's primary

responsibilities is to serve food

Question 14: Which type of cannabis use is legal at an onsite

alcohol establishment?

CORRECT ANSWER : use of cannabis products are not

permitted in onsite alcohol establishments

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

RBS EXAM QUESTIONS AND ANSWERS Question 1: Which crime is often related to alcohol use? CORRECT ANSWER : sexual assault Question 2: Whose responsibility is it to act as gatekeeper in regard to the ...

Get this document $30.00