RAMP TEST QUESTIONs and Answers

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

RAMP TEST QUESTIONs and Answers (Verified Answers)

QUESTION 1: If you started your first alcohol server job

after August 8, 2016, you must be re-trained in the RAMP Server/Seller class before your current training expires.

CORRECT ANSWER : True

QUESTION 2: Signage required for RAMP Certification

MUST include which of the following information:

CORRECT ANSWER : A and B only

QUESTION 3: A benefit of RAMP Certification for the

licensee is a possible reduction in the fines and penalties issued by an Administrative Law Judge to the licensee for serving a minor or a visibly intoxicated patron.

CORRECT ANSWER : True

QUESTION 4: RAMP Server/Seller training is valid for

CORRECT ANSWER : 2 years

QUESTION 5: Administrative Liability may result in:

CORRECT ANSWER : All of the above

QUESTION 6: Which liability is known as "strict liability"?

CORRECT ANSWER : Administrative Liability

QUESTION 7: Under Criminal Liability, if a licensee or

employee sells to a visibly intoxicated person or minor,

he/she could be:

CORRECT ANSWER : Both fined and imprisoned.

QUESTION 8: The first party in a Dram Shop Civil Liability

lawsuit is:

CORRECT ANSWER : Any of these options depending on

who they want to sue.

QUESTION 9: It is recommended that all Incident

Documentation Forms be kept for at least:

CORRECT ANSWER : 2 years

QUESTION 10: House Policies can include information on:

CORRECT ANSWER : All the above

QUESTION 11: The PA Liquor Control Board is responsible

for the enforcement of the Liquor Code.

CORRECT ANSWER : False

QUESTION 12: Beer distributors have written rules called

bylaws.

CORRECT ANSWER : False

QUESTION 13: The PA State Legislature writes the PA

Liquor Code.

CORRECT ANSWER : True

QUESTION 14: House Policies can be changed at any time.

CORRECT ANSWER : True

QUESTION 15: Which alcohol/drug interaction diminishes

the effectiveness of the drug?

CORRECT ANSWER : Antagonistic

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

RAMP TEST QUESTIONs and Answers (Verified Answers) QUESTION 1: If you started your first alcohol server job after August 8, 2016, you must be re-trained in the RAMP Server/Seller class before your ...

Get this document $30.00