Questions with 100 CORRECT ANSWER s Latest

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

WGU D487: Secure Software Design Actual

Questions with 100% CORRECT ANSWER s |Latest

Question 1: What are the two common best principles of

software applications in the development process? Choose 2 answers.

CORRECT ANSWER : Quality code Secure code

Question 2: What ensures that the user has the appropriate role

and privilege to view data?

CORRECT ANSWER : Authorization

Question 3: Which security goal is defined by "guarding against

improper information modification or destruction and ensuring information non-repudiation and authenticity"?

CORRECT ANSWER : Integrity

Question 4: Which phase in an SDLC helps to define the

problem and scope of any existing systems and determine the objectives of new systems?

CORRECT ANSWER : Planning

Question 5: What happens during a dynamic code review?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Programmers monitor system memory,

functional behavior, response times, and overall performance.

Question 6: How should you store your application user

credentials in your application database?

CORRECT ANSWER : Store credentials using salted hashes

Question 7: Which software methodology resembles an

assembly-line approach?

CORRECT ANSWER: Waterfall model

Question 8: Which software methodology approach provides

faster time to market and higher business value?

CORRECT ANSWER : Agile model

Question 9: In Scrum methodology, who is responsible for

making decisions on the requirements?

CORRECT ANSWER : Product Owner

  • | Page

Question 10: What is the reason software security teams host

discovery meetings with stakeholders early in the development life cycle?

CORRECT ANSWER : To ensure that security is built into the

product from the start

Question 11: Why should a security team provide documented

certification requirements during the software assessment phase?

CORRECT ANSWER : Depending on the environment in which

the product resides, certifications may be required by corporate or government entities before the software can be released to customers.

Question 12: What are two items that should be included in the

privacy impact assessment plan regardless of which methodology is used? Choose 2 answers.

CORRECT ANSWER : Required process steps Technologies

and techniques

  • | Page

Question 13: What are the goals of each SDL deliverable?

Product risk profile, SDL project outline, Threat profile, List of third-party software

CORRECT ANSWER : Estimate the actual cost of the product

Map security activities to the development schedule Guide security activities to protect the product from vulnerabilities Identify dependence on unmanaged software

Question 14: What is a threat action that is designed to illegally

access and use another person's credentials?

CORRECT ANSWER : Spoofing

Question 15: What are two steps of the threat modeling process?

Choose 2 answers.

CORRECT ANSWER : Survey the application Decompose the

application

Question 16: What do the "A" and the first "D" in the DREAD

acronym represent? Choose 2 answers.

CORRECT ANSWER : Damage Affected users

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

WGU D487: Secure Software Design Actual Questions with 100% CORRECT ANSWER s |Latest Question 1: What are the two common best principles of software applications in the development process? Choose ...

Get this document $30.00