- | Page
Relias/Prophecy general ICU RN A v3 Questions and Answers 100% Pass
Question 1: One of your patients coded but is now
stabilized and you are catching up on charting. The step- down unit calls to get report on your other patient who is to be transferred. The nurses near you do not appear busy.How should you prioritize your time?
CORRECT ANSWER: Give report and ask the nurses
to prepare the patient for transfer.
Question 2: Your patient was intubated but still has oral
medications on their list of medications. How should you ensure they receive their medications?
CORRECT ANSWER: Ask the provider to update the
route of administration.
Question 3: What laboratory value should you monitor
closely if your patient is vomiting coffee ground emesis?
CORRECT ANSWER: Hemoglobin
- | Page
Question 4: What ECG finding is indicative of
hyperkalemia?
CORRECT ANSWER: Peaked T waves
Question 5: You witness a patient that is not assigned to
you fall out of bed and begin crying for help but you do not see the assigned nurse to assist the patient. What should you do first?
CORRECT ANSWER: Check on the patient's status and
call for assistance.
Question 6: When assessing for fever in your intubated
patient, placement of the thermometer in which area would be most accurate?
CORRECT ANSWER: Pulmonary artery or bladder
Question 7: Your patient has just completed IV potassium
replacement. When should you collect their repeat potassium level?
CORRECT ANSWER: 30-60 min
- | Page
Question 8: Your patient is receiving an anti-arrhythmic
agent. Which of the following assessment parameters is the MOST important for you to evaluate?
CORRECT ANSWER: ECG
Question 9: Your patient is undergoing a weaning trial
from the ventilator. Fifteen minutes into the trial the patient's heart rate increases to 140 bpm and they start to grab at their oxygen and IV tubing. What should you do NEXT?
CORRECT ANSWER: Stop weaning and rest the
patient
Question 10: While assessing a patient just admitted to
the hospital, he admits to drinking 12 cans of beer a day, with the last drink being right before admission. What is the expected onset of delirium tremens?
CORRECT ANSWER: Within 48-72 hours
- | Page
Question 11: You have administered a pain medication
that has a half-life of 120 minutes, onset of action 6 min, Tmax of 15 minutes, and is mostly excreted in the urine.When can the patient expect the medication to start working?
CORRECT ANSWER: 6 minutes
Question 12: A lethargic but oriented patient is being
admitted for sepsis and their family member is in the waiting area. Their belonging include a ring, cell phone, and wallet. The patient asks if they can keep the ring on and phone at bedside. What is your BEST response?
CORRECT ANSWER: It is best if your family takes
your belongings.
Question 13: What is a significant complication of
imaging studies performed with IV contrast?