QUESTIONS AND ANSWERS 100 -

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

CLR110 Clarity Data Model EXAM

QUESTIONS AND ANSWERS 100 -

SOLVED (Newest)

Question 1: What is the first step in the report writing

process?

CORRECT ANSWER: Analyze request for key features...

-Who needs it -What purpose -How much data should it return -How up to date does the data need to be -How does the data need to be formatted

Question 2: The most important decision of the report writing

process is...

CORRECT ANSWER : Which reporting tool can best be

used to meet the reporting need

Question 3: In general, Operational Reports share the

following key characteristics:

CORRECT ANSWER : 1. Time-sensitive

  • Relatively small
  • Easily accessible
  • Actionable

Question 4: ____ _____ generally put more emphasis on

filtering out unnecessary information than they do on showing a comprehensive picture.

CORRECT ANSWER : Operational reports

Question 5: What is the difference between operational and

analytical reports?

CORRECT ANSWER : Operational reports are real-time

reports needed by end users to do their jobs. Analytical

reports are over-time reports that show long-term trends and data.

Question 6: Why should you use Clarity for analytical

reporting needs?

CORRECT ANSWER : Clarity reports can be run over very

large data sets without slowing down your production server.They also can include complex grouping and mathematics, and can be used to do integrated reporting on Epic and non- Epic data.

Question 7: Why should you not use Clarity for operational

reporting needs?

CORRECT ANSWER : Most importantly, Clarity data is not

real-time, so any operational reports built from Clarity data will be out-of-date from the moment they're generated.They also cannot be used interactively, such as in a workflow where the report jumps a user to a patient's chart.

Question 8: You have a reporting need, and there is no pre-

built application report to meet it. Do you need to use Clarity to meet this need?

CORRECT ANSWER : Not necessarily. Reporting

Workbench can be used for many non-standard reporting needs.

Question 9: Would the following report be an operational or

analytical report?Create a report that counts the number of logs each surgeon has been documented as performing in during the past year.Display the log ID, the name of the surgeon, and the log's primary procedure.

CORRECT ANSWER : Analytical report

Question 10: The report should display all patient encounters

where the patient was less than 18 years old at the time of the encounter. The report should be grouped by the primary visit provider, and then by patient. Visits without a visit provider

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

CLR110 Clarity Data Model EXAM QUESTIONS AND ANSWERS 100 - SOLVED (Newest) Question 1: What is the first step in the report writing process? CORRECT ANSWER: Analyze request for key features... -Who...

Get this document $30.00