QUALYS VMDR TRAINING EXAM

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

QUALYS VMDR TRAINING EXAM

WITH 100% CORRECT AN SWERS

Question 1: Which of the following are benefits of

scanning in authenticated mode? (choose 2)

  • More vulnerabilities are detected
  • Time saved from manually investigating potential
  • vulnerabilities

CORRECT ANSWER: 1. More vulnerabilities are

detected

  • Time saved from manually investigating potential
  • vulnerabilities

Question 2: Which of the following are valid options for

scanning targets? (choose 3)

  • Asset Groups
  • IP addressing
  • Asset Tags

CORRECT ANSWER: 1. Asset Groups

  • | Page
  • IP addressing
  • Asset Tags

Question 3: What type of scanner appliance (already

provisioned within the Qualys Cloud Platform) is ideal for scanning public facing assets?

CORRECT ANSWER: External Scanner

Question 4: Which of the following is NOT a component

of a vulnerability scan?

CORRECT ANSWER: Host Discovery

Question 5: Which of the following will have the greatest

impact on a half red, half yellow QID?

CORRECT ANSWER: Authentication

  • | Page

Question 6: What is the maximum number of TCP ports

that can participate in the Host Discovery process?

CORRECT ANSWER: 20

Question 7: Which of the following items are used to

calculate the Business Risk score for a particular asset group? (choose 2) Business Impact Security Risk

CORRECT ANSWER: Business Impact

Security Risk

Question 8: In order to successfully perform an

authenticated (trusted) scan, you must create a(n):

CORRECT ANSWER: Authentication record

  • | Page

Question 9: Multiple Remediation Policies are evaluated:

CORRECT ANSWER: from top to bottom

Question 10: A search list contains a list of .

CORRECT ANSWER: QIDs

Question 11: Dynamic Asset Tags are updated every time

you.

CORRECT ANSWER: Run a scan

Question 12: As a Manager in Qualys, which activities

can be scheduled?

CORRECT ANSWER: Asset Searches

Updates to the KnowledgeBase Maps

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

QUALYS VMDR TRAINING EXAM WITH 100% CORRECT AN SWERS Question 1: Which of the following are benefits of scanning in authenticated mode? (choose 2) 1. More vulnerabilities are detected 2. Time saved...

Get this document $30.00