PUBLIX BAKERY MANAGER TEST STUDY

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

PUBLIX BAKERY MANAGER TEST STUDY

QUESTIONS 100% SOLVED

Question 1: What container do we use to merchandise apple

pies?

CORRECT ANSWER : SL-109

Question 2: What container do we use to merchandise 13ct

cookies?

CORRECT ANSWER : SL-35

Question 3: What container do we use to merchandise GW

cookies?

CORRECT ANSWER : Clamshell SQ clear 6

Question 4: What container do we use to merchandise 2ct

ganache cake slices?

CORRECT ANSWER : SL-20

Question 5: What container do we use to merchandise 2ct

cannolis?

CORRECT ANSWER : SL-26

  • | Page

Question 6: Where do we merchandise single chocolate covered

strawberries?

CORRECT ANSWER : Decadent Dessert case/ oblong Crystal

Tray

Question 7: Do apple pies get 100% egg wash?

CORRECT ANSWER : True

Question 8: Which bakery items get covered with coarse sugar

as part of their recipe?

CORRECT ANSWER : Apple and cherry turnovers, apple

strudel, and other strudel varieties, puff pastries, elephant ears, cheese mini Latin pastry, sugar cookies

Question 9: Does challah bread get 100% egg wash?

CORRECT ANSWER : True

Question 10: How many donut trays are baked at the same time?

CORRECT ANSWER : 3 trays, so they are still hot while

glazing

  • | Page

Question 11: What is the process to defrost frozen eggs?

CORRECT ANSWER : Running water, in the cooler overnight

Question 12: What’s the shelf life of 33% egg wash?

CORRECT ANSWER : 4 hours

Question 13: What’s the right weight of the following items: 1/4 sheet cake, 8" cake, and Carrot Bar?

CORRECT ANSWER : 64 oz, 48 oz, and 19 oz

Question 14: How often must freezer floors be cleaned?

CORRECT ANSWER : Monthly and clean and sanitize quarterly

Question 15: How often must freezer walls be cleaned?

CORRECT ANSWER : Quarterly

Question 16: How often must drains be cleaned?

CORRECT ANSWER : Daily or as needed/ Sanitize every night

  • | Page

Question 17: What chemical is needed to clean drains?

CORRECT ANSWER : 2 quarts foam san

Question 18: How often do you need to clean touch points?

CORRECT ANSWER : Every 4 hours

Question 19: How often do you clean cooler doors and handles?

CORRECT ANSWER : Daily

Question 20: How often do you clean freezer doors and handles?

CORRECT ANSWER : Daily

Question 21: How often do you clean the freezer ceiling?

CORRECT ANSWER : Quarterly

Question 22: How often do you clean the proof box?

CORRECT ANSWER : Daily/ Sanitize Weekly

Question 23: What’s the process to clean the router plates?

CORRECT ANSWER : 3 compartment sink

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

PUBLIX BAKERY MANAGER TEST STUDY QUESTIONS 100% SOLVED Question 1: What container do we use to merchandise apple pies? CORRECT ANSWER : SL-109 Question 2: What container do we use to merchandise 13...

Get this document $30.00