Post office exam 474 Latest

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Post office exam 474 | Latest

Question 1: A customer asks questions about shipping

choices, but you do not know the answers. Which would you be most and least likely to do?CORRECT ANSWER: Most: Say you do not know about shipping choices and suggest that he look on the USPS.CORRECT ANSWER : Least: Say you will have answers tomorrow and research the shipping choices after finishing your deliveries.

Question 2: A new employee is having trouble learning his

job which forces you and others to work harder to meet production standards. Which would you be most and least likely to do?CORRECT ANSWER : Most: Tell him how to do his job quicker and better.CORRECT ANSWER : Least: Do nothing because his production should improve over time.

Question 3: A customer is angry because the nearby Post

Office does not have a product he needs today. Which would you be most and least likely to do?CORRECT ANSWER : Most: Suggest an alternate product that may work.CORRECT ANSWER : Least: Go get the product at another facility and bring it back to the customer.

Question 4: You are to complete a task before beginning

deliveries. While doing that task, you see two coworkers having trouble with a job. Which would you be most and least likely to do?CORRECT ANSWER : Most: Give them only some quick advice so you can complete your task in time.CORRECT ANSWER : Least: Ignore them and finish your task.

Question 5: A customer complains to you about another

Postal employee. Which would you be most and least likely to do?

CORRECT ANSWER : Most: Explain that the employee in question is really a good worker but was just having a bad day.CORRECT ANSWER : Least: Listen to his complaint, apologize, and suggest he talk to the Postmaster.

Question 6: A customer moved but is not receiving his mail

because he did not submit a Change of Address form. He wants you to give him his mail anyway. Which would you be most and least likely to do?CORRECT ANSWER : Most: Tell him Postal policy prohibits you from giving him mail until a Change of Address form is submitted.CORRECT ANSWER : Least: Tell him there is nothing you can do until he submits a Change of Address form.

Question 7: A customer on your route asks how to find

something on the USPS website. Which would you be most and least likely to do?CORRECT ANSWER : Most: Explain where to find it and offer to help with any other issues he may have.

CORRECT ANSWER : Least: Offer to help him find it on his computer.

Question 8: A customer asks about status of a package that

you delivered days ago. Which would you be most and least likely to do?CORRECT ANSWER : Most: Show him proof of delivery and tell him he is responsible for the package once it is delivered.CORRECT ANSWER : Least: Show him proof of delivery and ask if it might have been stolen.

Question 9: How much experience do you have working

directly with customers?

CORRECT ANSWER : 5-10 years

Question 10: How would your latest manager rate your

punctuality compared to other employees?

CORRECT ANSWER : The very best

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

Post office exam 474 | Latest Question 1: A customer asks questions about shipping choices, but you do not know the answers. Which would you be most and least likely to do? CORRECT ANSWER: Most: Sa...

Get this document $30.00