PN TARGETED MEDICAL SURGICAL RENAL

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

PN TARGETED MEDICAL SURGICAL RENAL

AND URINARY EXAM NEWEST 2025 ACTUAL

EXAM COMPLETE 140 QUESTIONS AND

CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED

ANSWERS) |ALREADY GRADED A+||BRAND

NEW!!

Question 1: A nurse is recommending dietary modifications for

a client who has GERD. The nurse should suggest eliminating which of the following foods from the client's diet?

CORRECT ANSWER : Oranges and tomatoes

Question 2: A nurse is assisting with the planning of an in-

service training session regarding nutrition. Which of the following minerals should the nurse include as a factor in oxygen transportation?

CORRECT ANSWER : Iron

Question 3: A nurse is reinforcing teaching about pursed-lip

breathing with a client who has chronic obstructive pulmonary disease (COPD) and emphysema. The nurse should explain that this breathing technique does which of the following?

CORRECT ANSWER : Keeps the airways open exhalation

  • | Page

Question 4: A nurse is contributing to the plan of care for a

client who has dumping syndrome. Which of the following instructions should the nurse include?

CORRECT ANSWER : Eat a source of protein with each meal

Question 5: A nurse is collecting data about the respiratory

status of a client who has COPD. Which of the following manifestations should the nurse identify as an indication of the early onset of respiratory failure?

CORRECT ANSWER : Tachycardia

Question 6: A nurse is caring for a client who has recovered

from acute diverticulitis. The nurse should instruct the client to increase his intake of which of the following foods when the inflammation subsides?

CORRECT ANSWER : Cabbage and peaches

Question 7: A nurse on a medical-surgical unit is caring for a

client who is postoperative following a hip replacement. The client reports feeling apprehensive and restless. The nurse collects additional data from the client. Which of the following findings is an indication of pulmonary embolism?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Sudden onset of dyspnea

Question 8: A nurse is caring for a client who has a chest tube.

The nurse notes that the chest tube has become disconnected from the chest drainage system. Which of the following actions should the nurse take?

CORRECT ANSWER : Immerse the end of the chest tube in a

bottle of sterile water

Question 9: A nurse is assisting with preparing a client for a

bronchoscopy. Which of the following actions should the nurse take? (Select all that apply.)

CORRECT ANSWER: explain that the client will receive

sedation and will not remember, verify that the client understands the purpose and nature of the procedure

Question 10: A nurse is caring for a client who is dehydrated

and is receiving a continuous tube feeding through a pump at 75 mL/hr. When the nurse checks the client at 0800, which of the following findings requires intervention by the nurse?

CORRECT ANSWER : The head of the bed is elevated to 20

degree

  • | Page

Question 11: A nurse is caring for a client who is 2 days

postoperative following a gastric bypass. The nurse notes that bowel sounds are present. Which of the following foods should the nurse provide at the initial feeding?

CORRECT ANSWER : Clear liquids

Question 12: A nurse is auscultating the lungs of a client who is

having an acute asthma attack. Which of the following sounds should the nurse expect to hear?

CORRECT ANSWER : Noisy wheezing

Question 13: A nurse is caring for a client who is scheduled to

have his chest tube removed. Which of the following actions should the nurse take?

CORRECT ANSWER : Auscultate the lungs after removal

Question 14: A nurse is collecting data from a client who is

postoperative following a transurethral resection of the prostate (TURP) and has continuous bladder irrigation. The nurse notes no drainage in the client's urinary drainage bag over 1 hour.Which of the following actions should the nurse take?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

PN TARGETED MEDICAL SURGICAL RENAL AND URINARY EXAM NEWEST 2025 ACTUAL EXAM COMPLETE 140 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY GRADED A+||BRAND NEW!! Question 1: A nurs...

Get this document $30.00