OSHA BASIC ORIENTATI ON PLUS

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

OSHA BASIC ORIENTATI ON PLUS

TEST | 50 QUESTIONS WITH 100%

CORRECT ANSWERS | VE RIFIED |

UPDATED

Question 1: What is Fall Protection?

CORRECT ANSWER: a system designed to minimize

injury from falling when the work height is 6 feet or greater

Question 2: What is OSHA?

CORRECT ANSWER: Occupational Safety & Health

Administration

Question 3: Which of the following is a key element to

recognizing hazards - Hazard Prevention and Control?

CORRECT ANSWER: Hazard Prevention and Control

  • | Page

Question 4: Which of the following is a key element to

recognizing hazards - Management Commitment and Employee Involvement?

CORRECT ANSWER: Management Commitment and

Employee Involvement

Question 5: Which of the following is a key element to

recognizing hazards - Worksite Analysis?

CORRECT ANSWER: Worksite Analysis

Question 6: Which of the following is a key element to

recognizing hazards - Safety and Health Training?

CORRECT ANSWER: Safety and Health Training

Question 7: What does Clarifying a problem or doubt

mean?

  • | Page

CORRECT ANSWER: You are encouraged to ask your

supervisor for information whenever you have a problem or are in doubt about what to do on a job

Question 8: What is a Safety Regulation?

CORRECT ANSWER: It is your responsibility to

follow all safety regulations, inform your employer of any unsafe condition; report all injuries (no matter how minor they seem); and wear the proper personal protective equipment

Question 9: What is PPE?

CORRECT ANSWER: Personal Protective Equipment

Question 10: What are Danger Signs?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Used only where an immediate

life threatening hazard exists

Question 11: What is a Barricade?

CORRECT ANSWER: Obstacles that discourage the

passage of persons or vehicles

Question 12: What are Warning Signs?

CORRECT ANSWER: Used where immediate non-life

threatening hazards exist

Question 13: What are Barriers?

CORRECT ANSWER: Physical devices that are

designed to prevent entry into an area where hazards are present

Question 14: What are Caution Signs?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

OSHA BASIC ORIENTATI ON PLUS TEST | 50 QUESTIONS WITH 100% CORRECT ANSWERS | VE RIFIED | UPDATED Question 1: What is Fall Protection? CORRECT ANSWER: a system designed to minimize injury from falli...

Get this document $30.00