NJ CORE APPLICATOR TEST NEW

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

NJ CORE APPLICATOR TEST (NEW

JERSEY CORE PESTICIDE

APPLICATOR CERTIFICA TION)

LATEST TEST COMPLETE 200

QUESTIONS AND CORREC T

VERIFIED SOLUTIONS (A NEW

UPDATED VERSION) |ALREADY

GRADED A+

Question 1: Applicators of all pesticides or their

supervisors must have state certification. T/F

CORRECT ANSWER: True

Question 2: Pesticide applicators maybe classified as

private applicators if they apply pesticides - to produce agricultural commodities on their own property.

CORRECT ANSWER: to produce agricultural

commodities on their own property.

  • | Page

Question 3: Pesticides in the restricted-use category can

be used by the general public without certification if recommended by a state agency. T/F

CORRECT ANSWER: False

Question 4: If a commercial applicator wishes to apply for

the control of pests in agricultural crops and pests in public health, he must obtain certification in each of the appropriate categories.

CORRECT ANSWER: True

Question 5: The term "Under the direct supervision of "

means the supervisor - can be in his office when the operator is applying a restricted-use pesticide if available when needed.

CORRECT ANSWER: can be in his office when the

operator is applying a restricted-use pesticide if available when needed.

Question 6: Pesticide products used in New Jersey must

be registered -

  • | Page

with both the U.S. Environmental Protection Agency and the State of New Jersey.

CORRECT ANSWER: with both the U.S.

Environmental Protection Agency and the State of New Jersey.

Question 7: In New Jersey, restricted-use pesticides can

only be purchased from a licensed pesticide - dealer business

CORRECT ANSWER: dealer business

Question 8: Someone who uses any pesticides to raise an

agricultural product must be certified and registered as a - private pesticide applicator.

CORRECT ANSWER: private pesticide applicator.

Question 9: Anyone applying pesticides as a service must

be certified and registered as a - commercial pesticide applicator.

CORRECT ANSWER: commercial pesticide applicator.

  • | Page

Question 10: Part of the certification of commercial

pesticide applicators involves passing - a core and category exam.

CORRECT ANSWER: a core and category exam.

Question 11: Companies which contract out their services

for compensation must be registered as a - pesticide applicator business

CORRECT ANSWER: pesticide applicator business

Question 12: What is required before any commercial

applications of pesticides are made for household pest control?

CORRECT ANSWER: Notification of persons

Question 13: Persons applying pesticides under the direct

supervision of a Commercial Pesticide Applicator who is not physically present on the application site must be registered as a pesticide -

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

NJ CORE APPLICATOR TEST (NEW JERSEY CORE PESTICIDE APPLICATOR CERTIFICA TION) LATEST TEST COMPLETE 200 QUESTIONS AND CORREC T VERIFIED SOLUTIONS (A NEW UPDATED VERSION) |ALREADY GRADED A+ Question ...

Get this document $30.00