NEW PTU WALMART FINA L

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

NEW PTU WALMART FINA L

QUESTIONS WITH VERIF IED

ANSWERS ALREADY GRAD ED

Question 1: When you receive a new drug in the

pharmacy, what's the medication under?

CORRECT ANSWER : protected brand name

Question 2: According to most state laws, who is allowed

to make the final check on a prescription?

CORRECT ANSWER : pharmacist

Question 3: Which organization offers national pharmacy

technician certification by exam?

CORRECT ANSWER : NHA

Question 4: A pharmacy intern is someone who is

CORRECT ANSWER : studying to become a pharmacist

  • | Page

Question 5: According to most states, which duty will you

assist the pharmacist with when working as a pharmacy technician?

CORRECT ANSWE R: compounding medications

Question 6: One quality of an effective pharmacy

technician is to:

CORRECT ANSWER : minimize body language

Question 7: According to most state laws, pharmacy

technicians are allowed to perform which activity?

CORRECT ANSWER : order medications from the

pharmacy wholesaler

Question 8: A pharmacy technician who has registered

with their state board of pharmacy for the sole purpose of

tracking is considered:

CORRECT ANSWER : registered

  • | Page

Question 9: Pharmacists patient care process uses which

type of approach in providing care?

CORRECT ANSWER : Patient-centered

Question 10: In which pharmacy setting is a technician

most likely to maintain floor stock?

CORRECT ANSWER : hospital

Question 11: What medication is a long-term care

pharmacy technician most likely to prepare?

CORRECT ANSWER : A prepackaged cycle kit for a

nursing home patient

Question 12: In which setting is a technician most likely

to fill med carts?

CORRECT ANSWER : long-term care

Question 13: According to most state laws, a community

pharmacy technician can:

  • | Page

CORRECT ANSWER : accept a refill request from a

patient

Question 14: Nikki, a long-term care pharmacy

technician, uses her pharmacy knowledge and skills to the best of her ability when serving her patients. This is an

example of:

CORRECT ANSWER : ensuring the health and safety of

patients

Question 15: According to the definition of a pharmacy

technician, the primary role of a pharmacy technician is to

CORRECT ANSWER : assist the pharmacist with

dispensing prescriptions

Question 16: According to most state laws, a hospital

pharmacy technician is allowed to

CORRECT ANSWER : maintain and refill crash carts

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

NEW PTU WALMART FINA L QUESTIONS WITH VERIF IED ANSWERS ALREADY GRAD ED Question 1: When you receive a new drug in the pharmacy, what's the medication under? CORRECT ANSWER : protected brand name Q...

Get this document $30.00