MICHIGAN JURISPRUDEN CE

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

MICHIGAN JURISPRUDEN CE

EXAM QUESTIONS AND A NSWERS

Question 1: Prescription must include:

CORRECT ANSWER: -name

-medical diagnosis -signature of authorizing person -date

Question 2: Prescription is valid for __ days

CORRECT ANSWER: 90

Question 3: Non-accredited school exam eligibility

CORRECT ANSWER: -FSBPT coursework tool for

foreign educated -working knowledge of english -89 of TOEFL-iBT (22 reading, 21 listening, 24 speaking, 22 writing) -proof of education

  • | Page

Question 4: Endorsement

CORRECT ANSWER: becoming licensed in another

state

Question 5: Reciprocity

CORRECT ANSWER: practice multiple states at same

time

Question 6: Relicensure

CORRECT ANSWER: licensed lapsed for >3 years

Question 7: To apply for relicensure LESS THAN 3

years:

CORRECT ANSWER: -good moral character

-24 credits -establish employment min 500 hours during 2 years

Question 8: Relicensure for GREATER than 3 years

must:

  • | Page

CORRECT ANSWER: -fingerprints

-NPTE

Question 9: A PT cannot supervise more than ___ PTAs

at a time

CORRECT ANSWER: 4

Question 10: PT cannot have direct supervision of more

than ___ unlicensed personnel

CORRECT ANSWER: 3

*does NOT include PT students

Question 11: Direct supervision of ___ personnel

CORRECT ANSWER: unlicensed

Question 12: What does direct supervision mean

CORRECT ANSWER: -physically present

-immediately available -direct contact with patient each visit

  • | Page

Question 13: What does supervision mean (for PTAs)

CORRECT ANSWER: -direct communication- in person,

radio, phone -regular scheduled reviews

Question 14: No more than ___ CEU credits during 1 24

hour period

CORRECT ANSWER: 12

Question 15: At least 1 credit in the area of ___

CORRECT ANSWER: pain and symptom management

Question 16: Academic course: ___ per semester ___ per quarter ___ max credits

CORRECT ANSWER: -15 semester

-10 quarter

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

MICHIGAN JURISPRUDEN CE EXAM QUESTIONS AND A NSWERS Question 1: Prescription must include: CORRECT ANSWER: -name -medical diagnosis -signature of authorizing person -date Question 2: Prescription i...

Get this document $30.00