MHA 707 EXAM B-QUESTIONS

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

MHA 707 EXAM B-QUESTIONS

WITH COMPLETE SOLUTI ONS

GRADED A+

Question 1: What are the settings of healthcare?

CORRECT ANSWER: Community-Based Care,

Hospitals (inpatient acute care), Postacute Care

Question 2: What is Community-Based Care?

CORRECT ANSWER: types of person-centered care

delivered in the home and community. A variety of health and human services can be provided. HCBS programs address the needs of people with functional limitations who need assistance with everyday activities, like getting dressed or bathing.

Question 3: What is the most frequent setting of

ambulatory care?

CORRECT ANSWER: Physician offices 883.7 Million

Visits, Emergency department 145.6 Million Visits, Hospital outpatient clinics 125.7 Million Visits

  • | Page

Question 4: What are other organizations in Community-

Based Care?

CORRECT ANSWER: Public Health Clinics

(neighborhood and community health centers), Work clinics, School clinics

Question 5: How is Community-Based Care emerging

and expanding with ambulatory healthcare settings, and where else do you see CBC?

CORRECT ANSWER: Telehealth, Dr home visits,

Retail pharmacy, Diagnostic imaging and lab centers, Ambulatory Surgery Center, Urgent care centers

Question 6: What are the most common visits to the

doctor?

CORRECT ANSWER: Annual exams, Prenatal, Well

baby, Medication, Hypertension, Knees pain, Postoperative visit, Cough, Preoperative visit

  • | Page

Question 7: What type of primary care

physician/practitioner are mainly seen (% of office visits)?

CORRECT ANSWER: General/Family Practice 40%,

Peds 26%, Internal Med 19%, OBGYN 15%, 47% of all OV were with Prim Care

Question 8: What are the forms of payment (% of office

visits by number)?

CORRECT ANSWER: Private insurance 35%,

Medicare 22%, Medicaid 18%, Self pay 12%, CHIP/local program 12%

Question 9: In which hemisphere do the majority of office

visits take place?

CORRECT ANSWER: Northeast

Question 10: Who are the majority of office visit patients?

CORRECT ANSWER: People over 65 and female

  • | Page

Question 11: Hospital ED (emergency dept) are a part of

what type of organization?

CORRECT ANSWER: Nonprofit Hospital system

Question 12: In 2016, how many ED visits were there?

CORRECT ANSWER: 145.6 million

Question 13: What are the statistics for most ED patients?

CORRECT ANSWER: Are insured, Payment is mainly

private ins, Medicaid, Medicare (85% of ED visits), Only 8.4% of ED patients don't have insurance

Question 14: What are the Hospital ED statistics?

CORRECT ANSWER: ED visit in not for profit

hospital (70.9%), ED visit is not in teaching hospitals (85.3%), EDs without a trauma center (54.8%), ED that don't lead to hospitalization (91.3%)

Question 15: What are the levels of urgency in the ED?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

MHA 707 EXAM B-QUESTIONS WITH COMPLETE SOLUTI ONS GRADED A+ Question 1: What are the settings of healthcare? CORRECT ANSWER: Community-Based Care, Hospitals (inpatient acute care), Postacute Care Q...

Get this document $30.00