MARYVILLE NURS 612 EXAM 1

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

MARYVILLE NURS 612 EXAM 1

QUESTIONS WITH CORRE CT

ANSWERS

Question 1: Which of the following will best facilitate the

interview when obtaining a history for a deaf patient who can read lips?

CORRECT ANSWER: speaking slowly

Question 2: During a history, the patient indicates he has

an uncle and a brother with sickle cell disease. Which of the following is an appropriate method to document this information?

CORRECT ANSWER: Include it in the family history.

Question 3: Which approach is recommended at the onset

of an interview?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Use an open-ended approach; let

the patient explain the problem or reason for the visit.

Question 4: Which of the following questions may lead to

an inaccurate patient response?

CORRECT ANSWER: "That was a horrible experience,

wasn't it?"

Question 5: Repeating a patient's answer is an attempt to

CORRECT ANSWER: confirm an accurate

understanding.

Question 6: During an interview, your patient admits to

feeling worthless and having a sleep disturbance for the past 3 weeks. These are clues that warrant the exploration of

CORRECT ANSWER: risk for suicide

  • | Page

Question 7: Jerry, a 26-year-old homosexual man, is

having a health history taken. Which question regarding sexual activity would most likely hamper trust between Jerry and the interviewer?

CORRECT ANSWER: Are you married or do you have

a girlfriend

Question 8: When questioning a patient regarding a

sensitive issue, such as drug use, it is best to

CORRECT ANSWER: be direct, firm, and to the point

Question 9: Direct questions are designed to

CORRECT ANSWER: obtain or clarify specific details

about an answer

  • | Page

Question 10: Interviewers should identify and assess their

own feelings, such as hostility and prejudice, in order to

CORRECT ANSWER: reduce communication barriers

Question 11: During an interview, a patient describes

abdominal pain that often awakens him at night. Which of the following responses by the interviewer would facilitate the interviewing process?

CORRECT ANSWER: "Tell me what you mean by

often."

Question 12: Developing cultural sensitivity is vital in

order for the examiner to be successful in

CORRECT ANSWER: recognizing and accepting

health beliefs that differ from his or her own beliefs.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

MARYVILLE NURS 612 EXAM 1 QUESTIONS WITH CORRE CT ANSWERS Question 1: Which of the following will best facilitate the interview when obtaining a history for a deaf patient who can read lips? CORREC...

Get this document $30.00