LATRINA WALDEN REVIE W,

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

LATRINA WALDEN REVIE W,

QUESTIONS AND ANSWER S. 100%

PROVEN PASS RATE,

Question 1: What is the condition characterized by fever

with rash of the palms and soles of the feet after camping or hiking in the mountains?

CORRECT ANSWER: RMSF

Question 2: What is the treatment for RMSF?

CORRECT ANSWER: doxy

Question 3: What is the lab test for RMSF?

CORRECT ANSWER: PCR - R. Rickettsi

Question 4: What is another name for Lyme disease?

CORRECT ANSWER: erythema migraine

Question 5: What condition is associated with a rash and

tick caused by Borrelia burgdorferi?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Lyme disease

Question 6: What is the confirmatory test for Lyme

disease?

CORRECT ANSWER: Elisa confirm with western blot

Question 7: What is the treatment for Lyme disease?

CORRECT ANSWER: doxy

Question 8: What condition presents with red, itchy skin

with fine white silver scales?

CORRECT ANSWER: psoriasis

Question 9: How is psoriasis treated?

CORRECT ANSWER: topical steroids

Question 10: What is it called when a patient falls, injures

an area, and develops a scab with silver plaque?

CORRECT ANSWER: koebner phenomenon

  • | Page

Question 11: What is it called when a scaly area is

removed and the patient develops pinpoint bleeding?

CORRECT ANSWER: Auspitz sign

Question 12: What is atopic dermatitis (eczema)

associated with?

CORRECT ANSWER: allergy and asthma

Question 13: What condition presents in a child with a

ring-like itchy rash that slowly enlarges and has central clearance?

CORRECT ANSWER: tinea corporis

Question 14: How is tinea corporis treated?

CORRECT ANSWER: anti fungal cream

Question 15: What condition develops when a mom takes

her son to the barber and he develops an itchy rash in the

  • | Page

shape of a circle that is getting bigger with central clearing?

CORRECT ANSWER: central clearing

Question 16: What are black or tan spots (pasted on

someone) that are benign?

CORRECT ANSWER: seborrheic keratosis

Question 17: What condition presents with dry round pink

to red lesions that do not heal, usually seen on the face and sun-exposed areas like forehead, ears, nose, face, and neck, treated with cryotherapy for small areas, 5- fluorouracil for big areas, with punch biopsy as the gold standard?

CORRECT ANSWER: actinic keratosis

Question 18: What condition does a 5-year-old have who

complains of itching at night with burrowing between fingers and toes, treated with permethrin and washing everything in hot water?

CORRECT ANSWER: scabies

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

LATRINA WALDEN REVIE W, QUESTIONS AND ANSWER S. 100% PROVEN PASS RATE, Question 1: What is the condition characterized by fever with rash of the palms and soles of the feet after camping or hiking ...

Get this document $30.00