KAPLAN PHARMACOLOGY - VERSION QUESTIONS AND 100% VERIFIED COMPLETE AN D

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

KAPLAN PHARMACOLOGY

INTEGRATED EXAM UPDA TED

VERSION QUESTIONS AND 100%

VERIFIED COMPLETE AN D

CORRECT ANSWERS

GUARANTEED SUCCESS

Question 1: The nurse prepares to administer digoxin 0.01

mg/kg PO to a 2-month-old infant. The infant weighs 5 kg. The sleeping infant's apical pulse is 70 bpm. The nurse takes which most appropriate action?

CORRECT ANSWER: Withholds the medication and

notifies the health care provider immediately.

Question 2: The nurse instructs a client who is to take

rifampin. The nursing informs the client that which adverse effect may occur?

CORRECT ANSWER: Orange-colored urine

  • | Page

Question 3: The nurse provides care for a client diagnosed

with Hodgkin's disease. The client received cyclophosphamide. Which laboratory value does the nurse report to the healthcare provider?

CORRECT ANSWER: Platelets 40,000 mm3

(40x10^9/L)

Question 4: The nurse reviews laboratory reports for a

client receiving digoxin and furosemide. Which laboratory values most concern the nurse?

CORRECT ANSWER: K= 3.2 mEq/L (3.2 mmol) ;

digoxin level= 2.2 ng/mL (2.8 n mmol/L)

Question 5: The nurse instructs the client who is to take

risperidone daily. Which adverse effects are included in the teaching?

CORRECT ANSWER: Diarrhea and increased

salivation

  • | Page

Question 6: The nurse provides care for a client diagnosed

with bipolar disorder. The client receives lithium. Which sign or symptom indicates lithium toxicity?

CORRECT ANSWER: Unsteady gait

Question 7: The nurse teaches the client about sublingual

nitroglycerin administration. Which client statement indicates further teaching is necessary?

CORRECT ANSWER: I will swallow frequently until

the tablet completely dissolves.

Question 8: A client is receiving 5% dextrose in 0.45%

saline IV at 150 mL per hour in the forearm. Which finding best indicates to the nurse the IV is infiltrated?

CORRECT ANSWER: The client reports the arm is

painful.

  • | Page

Question 9: The client is diagnosed with rheumatoid

arthritis. The nurse instructs the client about taking methotrexate. The nurse includes which statement?

CORRECT ANSWER: Report any temperature

increases to your health care provider immediately.

Question 10: A school-aged child is to receive 1.2 million

units of penicillin G potassium IV daily. The medication is divided and given every 6 hours. The medication vial contains 300,000 units/mL. How many mL does the nurse minister per dose?

CORRECT ANSWER: 1 mL

Question 11: A health care provider's prescription reads,

"Diphenhydramine 25 mg at hour of sleep." Which is the most appropriate action for the nurse to take?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

KAPLAN PHARMACOLOGY INTEGRATED EXAM UPDA TED VERSION QUESTIONS AND 100% VERIFIED COMPLETE AN D CORRECT ANSWERS GUARANTEED SUCCESS Question 1: The nurse prepares to administer digoxin 0.01 mg/kg PO ...

Get this document $30.00