KAPLAN MEDICAL SURGIC AL INTEGRATED

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

KAPLAN MEDICAL SURGIC AL INTEGRATED

TEST ACTUAL EXAM 200 QUESTIONS AND

CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED

ANSWERS) |ALREADY GRADED A+

Question 1: A client is diagnosed with HTN. The client says, "I

have trouble remembering to take my medications, but I am now only smoking 5 cigarettes a day instead of 2 packs." Which response by the nurse is best?

  • "Ask your spouse to help you remember the medications. The
  • smoking needs to be reduced even more."

  • "It is good that your smoking has decreased. Let's talk about
  • ways to remember the medication."

  • "You must take the medication, and the smoking habit needs
  • to stop very soon."

  • "It sounds like you are trying to adhere to the plan. Tell me
  • about your current diet."

CORRECT ANSWER : b. "It is good that your smoking has

decreased. Let's talk about ways to remember the medication."

Question 2: A client is diagnosed with myasthenia gravis. The

client says, "I am tired all the time and I don't want to live any more. If I stop taking my medication, I can stop breathing." Which is the nurse's best response?

  • | Page
  • Ask client about feelings of hopelessness
  • Give client information about a myasthenia gravis group
  • Place client on suicide watch
  • Teach client about the new medication

CORRECT ANSWER : a. Ask client about feelings of

hopelessness

Question 3: The nurse suctions a client's tracheostomy. Which

technique does the nurse use? (select all)

  • Routinely instills sterile normal saline before suctioning
  • Applies suction when inserting the catheter
  • Suctions the client every hour
  • Uses sterile technique when suctioning
  • Rotates the catheter when withdrawing
  • Uses intermittent suctioning

CORRECT ANSWER : a. Routinely instills sterile normal saline

before suctioning

  • Uses sterile technique when suctioning
  • Rotates the catheter when withdrawing
  • Uses intermittent suctioning
  • | Page

Question 4: A client is diagnosed with epilepsy following a

series of seizures. The nurse identifies which client goal as the priority?

  • Client will maintain optimal mental functioning
  • Client will have no injuries during a seizure
  • Client will meet with a counselor as needed
  • Client will take all medications as directed

CORRECT ANSWER : d. Client will take all medications as

directed

Question 5: A client just had an upper GI X-ray procedure.

Which information is most important for the nurse to give the client?

  • Save stool specimen after 48 hours
  • Take a laxative after 72 hours if no stool
  • Clear liquid diet only for 24 hours then a regular diet
  • Drink large amounts of fluid for 72 hours

CORRECT ANSWER : d. Drink large amounts of fluid for 72

hours

  • | Page

Question 6: A client experiences anaphylactic shock caused by a

reaction to a medication. IV diphenhydramine is administered, and the client appears to be recovering. Which VS is the most important for the nurse to monitor for the next several hours?

  • Respirations
  • Blood pressure
  • Pulse
  • Temperature

CORRECT ANSWER : a. Respirations

Question 7: A client with heart failure is to be weighed daily.

The client asks why this is necessary. Which is the best information for the nurse to give the client?

  • Helps determine if the medication is working
  • Shows how activity affects activity intolerance
  • Is an indication of the fluid status in the body
  • Determines the number of calories for the diet

CORRECT ANSWER : c. Is an indication of the fluid status in

the body

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

KAPLAN MEDICAL SURGIC AL INTEGRATED TEST ACTUAL EXAM 200 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY GRADED A+ Question 1: A client is diagnosed with HTN. The client says, "I...

Get this document $30.00