ISSA CPR AND AED EXAM

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

ISSA CPR AND AED EXAM |

QUESTIONS & 100% CORRECT

ANSWERS (VERIFIED) | LATEST

UPDATE | GRADE A+

Question 1: Cardiopulmonary System

CORRECT ANSWER : Independent System that consist

of: Heart, Blood vessels, Blood, Trachea, Blowhole,

Bronchi, Lungs

Question 2: back blows

CORRECT ANSWER : Use heel and victim should be

bent forward at waist

Question 3: If you witness needing cpr

CORRECT ANSWER : Check scene, Check victim, Call

911, Start compressions

Question 4: 100 compressions per minute

CORRECT ANSWER : The rate for performing chest

compressions for ALL victims

  • | Page

Question 5: 6th step of aed

CORRECT ANSWER : Press shock button

Question 6: heart attack

CORRECT ANSWER : Shortness of breath, Pain in the

arm, Pain the jaw, Chest pain

Question 7: lower respiratory system

CORRECT ANSWER : Gas exchange when oxygen

enters the blood

Question 8: circulatory system

CORRECT ANSWER : Consist of systemic and

pulmonary systems

Question 9: systemic circulatory system

CORRECT ANSWER : the system of blood vessels that

carries oxygenated blood to the tissues of the body and deoxygenated blood back to the heart

  • | Page

Question 10: pulmonary circulatory system

CORRECT ANSWER : the system of blood vessels that

carries deoxygenated blood to the lungs and oxygenated blood back to the heart

Question 11: respiratory system

CORRECT ANSWER : Breathing, Broken to upper and

lower system

Question 12: upper respiratory system

CORRECT ANSWER : nose, nasal cavity, paranasal

sinuses, pharynx

Question 13: lower respiratory system

CORRECT ANSWER : larynx, trachea, bronchi, lungs

Question 14: CPR can bring oxygen to the brain and

blood

CORRECT ANSWER : True

  • | Page

Question 15: CPR CAN INCREASE SURVIVAL BY 2-3

times

CORRECT ANSWER : True

Question 16: cardiac arrest

CORRECT ANSWER : sudden, unexpected stoppage of

heart action, often leading to sudden cardiac death

Question 17: heart attack

CORRECT ANSWER : a condition in which blood flow

to part of the heart muscle is blocked, causing heart cells to die

Question 18: Signs of a heart attack

CORRECT ANSWER : chest pain that lasts longer than

3-5 min. or comes back, pain spreads to shoulders, neck etc, shortness of breath, nausea, dizziness

Question 19: Chain of survival

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

ISSA CPR AND AED EXAM | QUESTIONS & 100% CORRECT ANSWERS (VERIFIED) | LATEST UPDATE | GRADE A+ Question 1: Cardiopulmonary System CORRECT ANSWER : Independent System that consist of: Heart, Blood v...

Get this document $30.00