Intuit Bookkeeping Exam Update

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Intuit Bookkeeping Exam Update Questions and CORRECT ANSWER s Rated A+

Question 1: What are the four key elements of bookkeeping

ethics?

CORRECT ANSWER : Honesty, Objectivity, Confidentiality

and Professionalism

Question 2: What is DEALER?

CORRECT ANSWER : Dividends + Expenses + Assets =

Liabilities + Owner's Equity (beginning) + Revenue

Question 3: What is the accounting equation?

CORRECT ANSWER : Assets = Liabilities + Equity

Question 4: What is a profit and loss statement?

CORRECT ANSWER : Shows the company's revenues and

expenses during a particular period - The Income Statement

Question 5: What is a financial statement that reports a

company's assets, liabilities, and equity at a specific point in time?

CORRECT ANSWER : The Balance Sheet

Question 6: What reports the changes in company equity,

from the opening balance to the end of the period balance?

CORRECT ANSWER : The Statement of Equity

Question 7: What reports the sources and uses of cash by a

business?

CORRECT ANSWER : The Statement of Cash Flow

Question 8: What are the steps of the accounting cycle?

CORRECT ANSWER : 1. Analyze and record transactions 2.

Post transactions to ledger 3. Prepare an unadjusted trial balance 4. Prepare adjusted entries at the end of the period 5.Prepare adjusted trial balance 6. Prepare financial statements

Question 9: If a customer pays at the time of sale, how must

you enter it?

CORRECT ANSWER : Sales Receipt

Question 10: If a customer does not pay at the time of sale,

how must you enter it?

CORRECT ANSWER : Invoice

Question 11: Once a customer has paid an invoice, where

does it go?

CORRECT ANSWER: Receive payment

Question 12: What follows receive payment and sales receipt?

CORRECT ANSWER : Bank deposit

Question 13: What does Step 4 of the Accounting Cycle,

preparing adjusted entries, include?

CORRECT ANSWER : Deferrals, Accruals, Missing

Transactions, and Tax Adjustments

Question 14: What is removing transactions that belong to a

different period?

CORRECT ANSWER : Deferral

Question 15: What is the opposite of deferral and concerns

future payments or expenses?

CORRECT ANSWER : Accruals

Question 16: What is the Economic Entity Assumption?

CORRECT ANSWER : The Business is a separate entity, so

the activities of a business must be kept separate from any other financial activities of its business owners

Question 17: What is the Reliability Assumption?

CORRECT ANSWER : Only transactions that can be proven

should be recorded in accounting practices. And what this means is that businesses must be able to prove transactions through such things as receipts, billing statements, invoices, and bank statements.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Intuit Bookkeeping Exam Update Questions and CORRECT ANSWER s Rated A+ Question 1: What are the four key elements of bookkeeping ethics? CORRECT ANSWER : Honesty, Objectivity, Confidentiality and P...

Get this document $30.00