INTRODUCTION TO NETW ORK

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

INTRODUCTION TO NETW ORK

SIMULATIONS WITH CIS CO

MODELING LABS REVIEW

QUESTIONS WITH VERIF IED

SOLUTIONS RATED A+ (ALREADY

PASSED)

Question 1: Component responsible for deploying virtual

devices and providing details about running labs.

CORRECT ANSWER: Controller

Question 2: The interface available from the Tools button

that provides details on all the images currently available on a Cisco Modeling Labs installation.

CORRECT ANSWER: Node and Image Definitions

interface

Question 3: The type of API that Cisco Modeling Labs is

built on.

CORRECT ANSWER: REST

  • | Page

Question 4: Right-click on the node in the topology view

and choose 'Console.'

CORRECT ANSWER: Access console

Question 5: Cisco IOSv, Cisco CAT 8000V, Desktop,

Cisco NX-OS 9000.

CORRECT ANSWER: Included nodes

Question 6: Right-click on one node and choose Add Link

from menu.

CORRECT ANSWER: Connect interfaces

Question 7: Click on the lab title at the top of the

workbench to access a drop-down field.

CORRECT ANSWER: Change lab title

Question 8: 1) Use the Start button on the toolbar at the

top 2) Click on LAB in the toolbar and click Start Lab.

CORRECT ANSWER: Start lab from workbench

  • | Page

Question 9: Stop and wipe the node.

CORRECT ANSWER: Change startup configuration

Question 10: Erase the resources associated with the

virtual machine for the node.

CORRECT ANSWER: Wipe a lab or node

Question 11: Console and VNC.

CORRECT ANSWER: Interface types

Question 12: Workbench button used to provide access to

open console or VNC connections to nodes in a simulation.

CORRECT ANSWER: PANES button

Question 13: Node type used to connect a lab simulation

to the 'real network' through the Cisco Modeling Lab server's network interfaces.

CORRECT ANSWER: External Connector

  • | Page

Question 14: Type of filter used to restrict the packets

captured on a link in Cisco Modeling Labs.

CORRECT ANSWER: Berkeley Packet Filter (BPF)

Question 15: Mode used to configure an external

connector that was being used to provide inbound management connectivity to simulated hosts.

CORRECT ANSWER: NAT mode

Question 16: External connector connections

CORRECT ANSWER: 1.

Question 17: Node type that can be used to generate

traffic within a network simulation.

CORRECT ANSWER: TRex

Question 18: Cisco Modeling Labs does NOT know the

dynamic Layer 3 addresses assigned to nodes from a DHCP server accessed through a bridge external connection.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

INTRODUCTION TO NETW ORK SIMULATIONS WITH CIS CO MODELING LABS REVIEW QUESTIONS WITH VERIF IED SOLUTIONS RATED A+ (ALREADY PASSED) Question 1: Component responsible for deploying virtual devices an...

Get this document $30.00