HONDROS NUR 160 FINAL EXAM

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

HONDROS NUR 160 FINAL EXAM

Question 1: Sodium Normal Range

CORRECT ANSWER: 135-145

Question 2: Causes of hypernatremia:

CORRECT ANSWER: to much salty foods, canned

foods, fried foods, and Chinese foods

Question 3: S/S of hypernatremia

CORRECT ANSWER: dry mouth

low urinary output poor tissue turgor restlessness

Question 4: Causes of hyponatremia

CORRECT ANSWER: to little sodium

vomiting diarrhea

diaphoresis: sports drinks

Question 5: S/S of hyponatremia

CORRECT ANSWER: Muscle Fatigue

Fatigue irritability nausea/ vomiting seizures confusion

Question 6: Potassium Normal range

CORRECT ANSWER: 3.5-5

Question 7: Causes of Hyperkalemia

CORRECT ANSWER: Kidney Failure/ kidney disease

Ingesting to much

Question 8: s/s of hyperkalemia

CORRECT ANSWER: Cardia Arrhythmias

weakness

muscle fatigue irritability

Question 9: causes of hypokalemia

CORRECT ANSWER: diarrhea

diuretics

Question 10: s/s of hypokalemia

CORRECT ANSWER: weakness

muscle cramps constipation arrhythmias

Question 11: Magnesium normal range

CORRECT ANSWER: 1.5-2.5

Question 12: causes of hypermagnesium

CORRECT ANSWER: renal failure

tums

diabetic ketoacidosis

Question 13: s/s of hypermagnesium

CORRECT ANSWER: Thirst

hypotension nausea/ vomiting depressed nerve function skeletal muscle contraction respiratory depression DEATH

Question 14: causes of hypomagnesium

CORRECT ANSWER: malnutrition

alcoholism diarrhea

Question 15: s/s of hypomagnesium

CORRECT ANSWER: seizures

tetany

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

HONDROS NUR 160 FINAL EXAM Question 1: Sodium Normal Range CORRECT ANSWER: 135-145 Question 2: Causes of hypernatremia: CORRECT ANSWER: to much salty foods, canned foods, fried foods, and Chinese f...

Get this document $30.00