HESI PN EXIT EXAM VERSION 3 NEWEST TOP

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

HESI PN EXIT EXAM VERSION 3 NEWEST TOP

RATED COMPLETE 300 QUESTIONS AND

CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED

ANSWERS) |ALREADY GRADED A+||BRAND

NEW VERSION!!

Question 1: The LPN/LVN is planning care for the a client who

has fourth degree midline laceration that occurred during vaginal delivery of an 8 pound 10 ounce infant. What intervention has the highest priority?

  • Administer Prescribed stool softener
  • Administer prescribed PRN sleep medications.
  • Encourage breastfeeding to promote uterine involution
  • Encourage use of prescribed analgesic perineal sprays

CORRECT ANSWER : A. Administer Prescribed stool

softener

Question 2: The LPN/LVN is palpating the right upper

hypochondriac region of the abdomen of a client. What organ lies underneath this area.

  • Duodenum
  • Gastric Pylorus
  • | Page
  • Liver
  • Spleen

CORRECT ANSWER : C. Liver

Question 3: A client comes to the antepartal clinic and tells the

LPN/LVN that she is 6 weeks pregnant. Which sign is she most likely to report?

  • Decreased sexual libido
  • Amenorrhea
  • Quickening
  • Nocturia

CORRECT ANSWER : B. Amenorrhea

Question 4: A client's daughter phones the charge nurse to report

that the night LPN/ LVN did not provide good care for her mother. What response should the nurse make?

  • Ask for a description of what happened during the night
  • Tell the daughter to talk to the unit's nurse manager
  • Reassure the daughter that the mother will get better care.
  • | Page
  • Explain that all the staff are doing the best they can.

CORRECT ANSWER : A. Ask for a description of what

happened during the night

Question 5: A hosptitalized toddler who is recovering from a

sickle cell crisis holds a toy and say's "mine". According to Erikson's theory of psychosocial development, this child's behavior is a demonstration of which developmental stage?

  • Autonomy vs. Shame and doubt.
  • Industry vs. Inferiority
  • intiative vs. Guilt
  • Trust vs. Mistrust

CORRECT ANSWER : A. Autonomy vs. Shame and doubt

Question 6: Which action should the LPN/LVN implement in

caring for a client following an electroencephalogram (EEG)?

  • Monitor the client's vital signs q4h
  • Assess for sensation in the client's lower extremities
  • Instruct the client to maintain bed rest for eight hours
  • | Page
  • Wash any paste from the client's hair and scalp

CORRECT ANSWER : D. Wash any paste from the client's

hair and scalp

Question 7: The LPN/LVN is caring for a 75- year-old male

client who is beginning to form a decubitus ulcer at the coccyx.Which intervention will be most helpful in preventing further development of the decubitus?

  • Encourage the client to eat foods high in protein
  • Assess the client with daily range of motion exercises
  • Teach the family how to perform sterile wound care
  • Ensure the IV fluids are administered as prescribed

CORRECT ANSWER : A. Encourage the client to eat foods

high in protein

Question 8: What is the homeostatic cellular transport

mechanism that moves water from a hypotonic to a hypertonic fluid space?

  • Filtration

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

HESI PN EXIT EXAM VERSION 3 NEWEST TOP RATED COMPLETE 300 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY GRADED A+||BRAND NEW VERSION!! Question 1: The LPN/LVN is planning care ...

Get this document $30.00