HESI Mobility Exam LPN-AND Version with Correct Answers/ HESI Mobility Exam LPN-AND Version with Correct Answers exam/ HESI Mobility Exam LPN-AND Version with Correct Answers answers required
Question 1: RBC count
CORRECT ANSWER: Male 4.35-5.65
Female 3.92-5.13
Question 2: Hemoglobin
CORRECT ANSWER: Male 13.2-16.6
Female 11.6-15
Question 3: Hematocrit
CORRECT ANSWER: Male 38.3-48.6
Female 35.5-44.9
Question 4: WBC
CORRECT ANSWER: 3.4-9.6 (3,400 to 9,600 cells/mcl)
Question 5: Platelet Count
CORRECT ANSWER: Male 135-317
Female 157-371
Question 6: Albumin
CORRECT ANSWER: 3.4-5.4
Question 7: Alkaline phosphate
CORRECT ANSWER: 20-130 U/L
Question 8: ALT
CORRECT ANSWER: 4-36
Question 9: AST
CORRECT ANSWER: 8-33
Question 10: BUN
CORRECT ANSWER: 6-20
Question 11: Calcium
CORRECT ANSWER: 8.5-10.2
Question 12: Chloride
CORRECT ANSWER: 96-106
Question 13: CO2
CORRECT ANSWER: 23-29
Question 14: Creatinine
CORRECT ANSWER: 0.6-1.3 mg/Dl
Question 15: Glucose
CORRECT ANSWER: 70-100
Question 16: Potassium
CORRECT ANSWER: 3.7-5.2
Question 17: Sodium
CORRECT ANSWER: 135-145
Question 18: Total bilirubin
CORRECT ANSWER: 0.1-1.2
Question 19: Total Protein
CORRECT ANSWER: 6.0-8.3
Question 20: PH
CORRECT ANSWER: 7.35-7.45
Question 21: Creatinine Clearance
CORRECT ANSWER: Females 80-125
Males 90-139