HEARTCODE ACLS ONLIN E CLASS

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

HEARTCODE ACLS ONLIN E CLASS

2025 QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1: Integrated response known as the system of

care includes which of the following?

CORRECT ANSWER: structure, processes, system,

patient outcome

Question 2: What does structure refer to in the system of

care?

CORRECT ANSWER: People, Education, Equipment

Question 3: What does process refer to in the system of

care?

CORRECT ANSWER: Protocols, Policies, Procedures

Question 4: What does system refer to in the system of

care?

CORRECT ANSWER: Programs, Organization, Culture

  • | Page

Question 5: What does patient outcome refer to in the

system of care?

CORRECT ANSWER: Satisfaction, Quality, Safety

Question 6: Properly functioning resuscitation equipment

represents that element of a system of care?

CORRECT ANSWER: Structure

Question 7: Among others which of the following factors

has been associated with improved survival in patients with cardiac arrest?

CORRECT ANSWER: Immediate high quality CPR

Question 8: What is the first link in the out of hospital

cardiac arrest (OHCA) Chain of Survival?

CORRECT ANSWER: Activation of emergency

response

Question 9: The purpose of a rapid response team (RRT)

or medical emergency team (MET) is to

  • | Page

CORRECT ANSWER: improve patient outcomes by

identifying and treating early clinical deterioration

Question 10: What are the components of a rapid

response system?

CORRECT ANSWER: Event detection and response

triggering arm, A plant response such an RRT or MET, Quality monitoring, Administrative support

Question 11: What are the criteria for RRT activation?

CORRECT ANSWER: Airway compromise,

Respiratory rate less than six per minute or more than 30 per minute, Heart rate less than 40 per minute or greater than 140 per minute, Systolic blood pressure less than 90 mm HG, Symptomatic hypertension, Unexpended decrease in level of consciousness, Unexplained agitation, Seizure, Significant decrease in urine output

Question 12: Which clinical deterioration would prompt

the activation of a rapid response system?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Symptomatic hypertension,

Seizure, Unexplained agitation

Question 13: What does IHCA stand for?

CORRECT ANSWER: In hospital cardiac arrest

Question 14: What are the benefits of implementing a

rapid response system?

CORRECT ANSWER: Decreased in hospital cardiac

arrest IHCA, Decreased ICU length of stay, Decrease in total hospital length of stay

Question 15: Whenever compressions are paused, what

should the compressor do?

CORRECT ANSWER: Compressor should hover over

the chest (not touching it) and be prepared for his integration

Question 16: Before passing compressions, what should

high-performance teams do?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

HEARTCODE ACLS ONLIN E CLASS 2025 QUESTIONS AND ANSWERS Question 1: Integrated response known as the system of care includes which of the following? CORRECT ANSWER: structure, processes, system, pa...

Get this document $30.00