HEALTH ASSESSMENT FO RTIS FINAL
EXAM NEWEST COMPLETE 120
QUESTIONS AND CORREC T DETAILED
ANSWERS (VERIFIED AN SWERS)
|ALREADY GRADED A+
Question : 1. A structure that protects the eye from foreign
bodies is the (a) conjunctiva.(b) cornea.(c) eyelid.(d) sclera.(e) lens.
Correct Answer: A. conjunctiva.
Question : 2. Tears flow over the cornea and drain via the
lacrimal sac into the (a) lacrimal gland.(b) posterior pharynx.(c) nasal meatus.(d) thyroglossal duct.(e) anterior fossa.
Correct Answer: C. nasal meatus
Question : 3. Contraction of which eye structure controls the
amount of light that reaches the retina?(a) Retina (b) Medial rectus muscle (c) Sclera (d) Lens (e) Iris
Correct Answer: E. Iris
Question : 4. Contraction or relaxation of the ciliary body
(a) allows voluntary blinking.(b) changes lens thickness.(c) regulates peripheral vision.(d) sends light impulses to the brain.(e) regulates tear production.
Correct Answer: B. changes lens thickness.
Question : 5. The sensory network of the eye is the
(a) cornea.(b) iris.(c) pupil.(d) retina.(e) vitreous body.
Correct Answer: D. retina
Question : 6. Term infants have a visual acuity of about
(a) 20/20.(b) 20/100.(c) 20/200.(d) 20/300.(e) 20/400.
Correct Answer: E. 20/400.
Question : 7. At what age does an infant usually develop the
ability to distinguish color?(a) At birth (b) 2 months (c) 6 months (d) 12 months (e) 16 months
Correct Answer: C. 6 months
Question : 8. An increased level of lysozyme in the tears will
occur normally during which life stage?(a) Adolescence (b) Childhood (c) Infancy (d) Pregnancy (e) Older adults
Correct Answer: D. Pregnancy
Question : 9. A pregnant woman in her third trimester tells
you that her vision has been a little blurred and she thinks she needs to get new contact lenses. You should advise her to (a) get new lenses as soon as possible to avoid complications.(b) wait until several weeks after delivery to get new lenses.(c) go to the nearest emergency department for evaluation.(d) change her diet to include more yellow vegetables.(e) decrease her water intake.
Correct Answer: B. wait until several weeks after delivery
to get new lenses
Question : 10. Which of the following is a relatively benign
condition that may occur during pregnancy or labor?(a) Macular degeneration (b) Papilledema (c) Subconjunctival hemorrhage (d) Cupping of the optic disc (e) Presbyopia
Correct Answer: C. Subconjunctival hemorrhage
Question : 11. When does the lens usually become more rigid
and the ciliary muscle of the iris become weaker?(a) Adolescence (b) Around 25 years of age (c) Around 35 years of age (d) Around 45 years of age